*Nettavisen* Nyheter.

TV 2 Spillmagasinet søker spillere

Denne sjansen bør du ikke gå glipp av. TV 2 Spillmagasinet søker etter spillere til Nordic Xbox League, det kan bli deg!

24.04.06 12:52

(Spillmagasinet): Nordic Xbox League er en stor turnering i regi av Microsoft hvor nordiske spillnettsteder skal konkurrere om heder, ære og fete premier.

Det vil si: Det er DU som medlem av laget som får premiene!

Xbox 360 og Xbox Live

Det er fire innledende kamper i fire forskjellige spill. Alle kampene går via Xbox Live med Xbox 360 - så du må ha dette på forhånd.

Hvert lag består av fire spillere, men vi har mulighet til å bytte ut spillere fra spill til spill. Derfor trenger vi en solid stall med gode gamere.

Bruk skjemaet nedenfor for å melde deg på.

DET FØRSTE SPILLET BLIR «CALL OF DUTY 2» - LØRDAG 29. APRIL.

Vi søker dermed etter spillere som har erfaring først og fremst med dette spillet, men gjerne fra andre skytespill på konsoll også.

Vi søker imidlertid etter alle typer gamere for andre spill, så nøl ikke med å melde deg på. Og husk: Du kan anbefale venner du vil ha med på laget.

Fete premier

Alle medlemmer av de lagene som vinner i de innledende rundene får MP3-spilleren Z5 fra Samsung.

I den nordiske finalen får vinnerne en HD-klar 32'' LCD-skjerm.

Spillere som har representert TV 2 Spillmagasinet i første delfinale får også det kommende «X-Men»-spillet, og spesialbilder til Live-profilen din forteller hele verden at du er et eksklusivt medlem av Nordic Xbox League.

Fyll ut skjemaet og trykk send. Du trenger ikke å velge favorittspill eller anbefale venner, men det er en fordel:

HTML EMBED
Navn:
Gamertag på Xbox Live:
Nåværende spillpoeng:
Alder:
Tlf.nr:
Favorittspill #1:
Favorittspill #2:
Favorittspill #3:
Favorittspill #4:
Favorittspill #5:
Anbefalte venner (kun gamertag) #1:
Anbefalte venner (kun gamertag) #2:
Anbefalte venner (kun gamertag) #3:
Anbefalte venner (kun gamertag) #4:
Anbefalte venner (kun gamertag) #5:
function submitGamerForm() { window.open ("", "submitWindow","menubar=0,resizable=1,width=350,height=250"); document.gamerForm.target='submitWindow'; document.gamerForm.submit(); }

Om Xbox Nordic League

Klikk på bildet for å forstørre.

Nordic Xbox League

er en turnering i regi av Microsoft hvor spillnettsteder i Norden kjemper om hvem som har de beste spillerne på Xbox 360.

Det avholdes fire nasjonale turneringer i fire forskjellige spill. Det seirende nettstedet går så videre til en nordisk superfinale. Alt foregår via Xbox Live på Xbox 360.

I superfinalen kan vi kun sende ett lag med fire spillere som skal konkurrere i alle de fire spillene fra de nasjonale rundene.

Vi kan når som helst bytte ut spillere for å sikre at det beste laget stiller til kamp, men spillere kan ikke byttes ut midt i en turnering.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.