*Nettavisen* Nyheter.

TV 2-stjerne: Håper fotgjengerfeltet blir

«Skal vi danse»-kjendis Guri Solberg er nabo til det hjemmelagde fotgjengerfeltet i Bergen. Hun syns intensjonen var god.

19.08.08 08:50

(iBergen.no) Natt til lørdag malte noen kreative sjeler et fotgjengerfelt i Skottegaten i Bergen. Nabo til det nyankomne fotgjengerfeltet er helgens Amanda-programleder og «Skal vi danse»-kjendis Guri Solberg som bor sammen med ektemannen David Chelsom Vogt fra bergensbandet Real Ones.

Les mer:Norges frekkeste fotgjenger.

- Ikke fjern det
- Jeg synes faktisk intensjonen var god, det er mange barn som bor i området og vi har lenge villet ha et fotgjengerfelt der, men kommunen har sagt nei, forteller programlederen til iBergen.no.

Nå håper hun at kommunen lar det provisoriske fotgjengerfeltet bli.

- Det er litt grisete, men det er kommet mye mer trafikk i gata nå den siste tiden og jeg håper kommunen lar det bli der permanent. Jeg synes intensjonen med å lage det var veldig god, understreker hun.

Så malerne
Solbergs ektemann og Real Ones-medlem David Chelsom Vogt så malerne fra vinduet sitt.

- Det var ikke noen som bor i denne blokken som gjorde det i hvert fall. Jeg så en gjeng som sto og malte der, men jeg gjenkjente dem ikke, sier Real Ones-medlemmet til iBergen.no.

Klikk på bildet for å forstørre.

Det var natt til lørdag at Skottegaten fikk seg et nytt og ulovlig fotgjengerfelt. Bergen kommune kommer imidlertid ikke til å høre på Guri Solberg. De vurderer nå å anmelde forholdet.

- Først og fremst må vi få bestilt noen som kan komme og fjerne dette, så vil vi vurdere om forholdet skal anmeldes, fortalte avdelingsleder i Samferdselsetaten, Svein Arne Langeland, til iBergen.no mandag morgen.

Grisete
Bjarte Brandsdal er også nabo til fotgjengerfeltet. Han er ikke imponert over malerkunsten.

- Det ser jo ganske grisete ut med maling utover slik som dette, sier han til iBergen.no.

Klikk på bildet for å forstørre.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.