RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2-stjerne: Håper fotgjengerfeltet blir

Sist oppdatert:
«Skal vi danse»-kjendis Guri Solberg er nabo til det hjemmelagde fotgjengerfeltet i Bergen. Hun syns intensjonen var god.

(iBergen.no) Natt til lørdag malte noen kreative sjeler et fotgjengerfelt i Skottegaten i Bergen. Nabo til det nyankomne fotgjengerfeltet er helgens Amanda-programleder og «Skal vi danse»-kjendis Guri Solberg som bor sammen med ektemannen David Chelsom Vogt fra bergensbandet Real Ones.

Les mer:Norges frekkeste fotgjenger.

- Ikke fjern det
- Jeg synes faktisk intensjonen var god, det er mange barn som bor i området og vi har lenge villet ha et fotgjengerfelt der, men kommunen har sagt nei, forteller programlederen til iBergen.no.

Nå håper hun at kommunen lar det provisoriske fotgjengerfeltet bli.

- Det er litt grisete, men det er kommet mye mer trafikk i gata nå den siste tiden og jeg håper kommunen lar det bli der permanent. Jeg synes intensjonen med å lage det var veldig god, understreker hun.

Så malerne
Solbergs ektemann og Real Ones-medlem David Chelsom Vogt så malerne fra vinduet sitt.

- Det var ikke noen som bor i denne blokken som gjorde det i hvert fall. Jeg så en gjeng som sto og malte der, men jeg gjenkjente dem ikke, sier Real Ones-medlemmet til iBergen.no.

Det var natt til lørdag at Skottegaten fikk seg et nytt og ulovlig fotgjengerfelt. Bergen kommune kommer imidlertid ikke til å høre på Guri Solberg. De vurderer nå å anmelde forholdet.

- Først og fremst må vi få bestilt noen som kan komme og fjerne dette, så vil vi vurdere om forholdet skal anmeldes, fortalte avdelingsleder i Samferdselsetaten, Svein Arne Langeland, til iBergen.no mandag morgen.

Grisete
Bjarte Brandsdal er også nabo til fotgjengerfeltet. Han er ikke imponert over malerkunsten.

- Det ser jo ganske grisete ut med maling utover slik som dette, sier han til iBergen.no.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere