RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
OBDUKSJON: Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) skal trolig ha druknet.
OBDUKSJON: Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) skal trolig ha druknet. Foto: Politiet

TV 2: Veronica døde trolig av drukning

Sist oppdatert:
Obduksjonen av Veronica Heggheim Stegegjerde viser at hun trolig har druknet. Hun har ikke skader forenlig med bruk av skytevåpen eller kniv, melder TV 2.

22-åringen ble funnet død i fjæresteinene i Barsnesfjorden i Sogndal fredag og identifisert to dager senere. Da hun ble funnet hadde hun vært borte i nesten tre uker.

De rettsmedisinske undersøkelsene viser at kroppen bærer preg av å ha ligget lenge i vannet. Hun var fullt påkledd da hun ble funnet. Etter det TV 2 erfarer skal den foreløpige rettsmedisinske rapporten konkludere med at hun døde som følge av drukning. Det skal være funnet merker på kroppen som kan ha kommet etter at hun har støtt mot steiner eller andre gjenstander i vannet.

Blodprøver er rutinemessig sendt til Folkehelseinstituttet for analyse.

Politiet jobber med å finne ut hvorfor Veronica druknet og hva som fikk henne til å dra fra boligen uten verken telefon eller kort. Heller ikke hunden var med, noe som ikke var vanlig, ifølge personer TV 2 har snakket med som kjente henne godt. 


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere