RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2 vil ha radio

Sist oppdatert:
TV 2-styret bekrefter at de ønsker å overta en del av Kanal 4. - Radio og TV kompletterer hverandre, sier TV 2-sjef Kåre Valebrokk.

Før helgen kom det frem at TV 2 luktet på muligheten for å innlede forhandlinger med Kanal 4 om å overta en del av radiokanalen. Ifølge Nettavisen fikk Kåre Valebrokk det som han ville da denne saken ble behandlet under dagens styremøte. Et enstemmig styre skal ha gått inn for at det innledes forhandlinger med Kanal 4.

TV 2s konsernsjef, Kåre Valebrokk, sier til TV 2 Nettavisen at de alt har kontroll på seerne på kveldstid, men mangler det på dagtid

– Radio og TV kompletterer hverandre, sier han til TV 2 Nettavisen.

– Vi har fått noen rammer og de vil administrasjonen følge så tett som mulig. Får vi radio, så er vi kommersielt sterke på TV, radio og internett. Dermed får vi det vi kan ønske innen elektronisk formidling, sier Valebrokk, som avviser at de er ute etter å ha hele mediespekteret. Avis er han nemlig ferdig med.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere