RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2s julemeny

Sist oppdatert:
Tre timer for barn, gode filmer som «Forrest Gump», «Home alone 3», «Flåklypa Grand Prix», «Annie» og «Tante Pose», et par nye, norske serier og gjensyn med Olsenbanden jr er noe av det TV 2 har på årets julemeny.

Barna kan glede seg til tre timer med TV 2 Junior hver morgen hele julen fra 23. desember til og med 2. januar.

I tillegg blir det filmmatineer hver dag kl. 16 og her finner du blant annet filmer som «Brødrene løvehjerte», «Mormor og de åtte ungene i skogen», «Pippi på de sju hav», «Fomlesen», «Tante Pose» og «Secret Santa».

Klisterhjerne-finale

Espen Eckbo er på plass med sine «Julenøtter» fra og med 1. juledag til og med 2. nyttårsdag.

Andre norske, nye programserier i julen er «1 år på folkehøgskole» og «Power Play». Sistnevnte er en dokumentarserie på tre program som handler om de globale utfordringene når det gjelder energitilgang og energiforbruk.

Søndag 26. desember er det dessuten finale i Arne Hjeltnes' populære kunnskapsprogram «Klisterhjerne». Mandagen etter får du se «De virkelige moteslavene» - et program som er laget i samarbeid med Kirkens Nødhjelp.

Andre romjulsprogram er kavalkader fra underholdnings-, sports- og nyhetsåret 2004, «Trango» som handler om Stein P. Aasheims klatreekspedisjon i Himalaya samt et program om Shania Twain.

Julekalender

Olsenbanden jr. er tilbake på TV 2 i desember.
Det er ellers mye gode filmer på kveldstid også. Noen av dem er «Forrest Gump», «Home alone 3», «Danser med ulver», «Christmas of Snow» og «Annie». En rekke av seriene går som normalt, deriblant «Frasier», «Forsvar» og «Alle elsker Raymond».

Årets julekalender på TV 2 byr på gjensyn med Olsenbanden jr. Det skjer noe muffens på barnehjemmet og Egon har som vanlig en plan. «Olsenbandens første kupp» starter selvfølgelig 1. desember.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere