RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV-bonde fikk trekanttilbud

SVENSKER PÅ KJÆRLIGHETSJAKT: De svenskene bøndene er klare for en sommer med dating. Bak fra venstre: Per, Malin, Peter og Hanna. Foran fra venstre; Jörgen,David, Magnus og Håkan.
SVENSKER PÅ KJÆRLIGHETSJAKT: De svenskene bøndene er klare for en sommer med dating. Bak fra venstre: Per, Malin, Peter og Hanna. Foran fra venstre; Jörgen,David, Magnus og Håkan. (Jörgen Lindskog/TV4)
Sist oppdatert:
Her er de svenske bøndene som jakter på kjærligheten.

(SIDE2): De svenskene bøndene er klare å finne kjærligheten, og i svenske Aftonbladet blir de åtte kandidatene spurt om å røpe noen hemmeligheter. Noen av hemmelighetene er spenstigere enn andre.

Trekant
29 år gamle David Ivarsson ble tilbudt trekant da han var på ferietur i Irland. Den unge bonden skjønte ikke hva de to irske jentene mente, og takket nei. David søker nå en glad og sexy bondetuppe som han håper å dele gårdslivet med.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Søker bonde
Det er to kvinnelige bønder og seks mannlige som skal bli til fire i løpet av sommeren, akkurat som i det norske konseptet «Jakten på kjærligheten».

For første gang i den svenske realityserien er det en homofil mann med, Peter Gustavsson (35). Peter håper at han med sin deltakelse skal dempe homohysteriet.

- Det er tross alt 2008 og folk synes fremdeles det er rart at menn liker menn, sier han til den svenske avisen.

Les også: Her er de nye TV-bøndene

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere