*Nettavisen* Nyheter.

TV-danser Julio Kopseng (38) tiltalt for to nye voldtekter

MÅ SVARE FOR FLERE SAKER: Danser Julio Kopseng (38) har flere ganger opptrådt på NRK og TV 2, blant annet i «Norske talenter». Foto: Arkivfoto/Faksimile (DittOslo/YouTube)

Soner allerede en dom 15 års forvaring.

07.10.15 13:55

Den såkalte TV-danser Julio Kopseng (38) skal i slutten av måneden møte i Oslo tingrett igjen.

Opprinnelig lød tiltalen på sju overgrep, men den er nå utvidet med ytterligere to voldtekter. Dermed er det ni overgrep han må svare for, skriver Dagbladet.

Han er fra før av dømt for voldtekt av til sammen elleve kvinner, og soner nå dommen for dette sakskomplekset.

– Jeg tror ikke det kommer flere kvinner i denne runden, sier Trine Rjukan som er og har vært bistandsadvokat for mange av jentene som har blitt voldtatt av Kopseng til Nettavisen.

Rjukan sier at hun har blitt kontaktet av andre kvinner som sier de har blitt misbrukt av Kopseng, men som ikke har turt å anmelde.

– Jeg vet det finnes flere som kunne anmeldt, men som ikke har turt. Slik det det er nå, foreligger det ikke flere anmeldelser, sier hun.

– I prinsippet er det mulig at han kan få en høyere straff. Det er jo så mange tilfeller nå, at muligheten er absolutt til stede for det, fortsetter hun.

Kopseng, som blant annet er kjent fra Norske Talenter på TV 2, ble i februar dømt til 15 års forvaring for flere hundre overgrep. Da hadde han allerede en tidligere dom for to voldtekter.

Julio Kopseng, alias Julio Gonzales, har i mange år vært et kjent ansikt i Oslos dansemiljø.

Han har danset i en video på barne-TV NRK Super, altså deltatt i TV 2s Norske Talenter, har underholdt som danser, stripper og med flammeshow. Han formidlet også artistoppdrag gjennom nettsiden caribien.no, og jobbet som fotograf.

Les også: Ble voldtatt over hundre ganger – gråt av lettelse da gjerningsmannen ble dømt

Les også: Sakkyndige: TV-danser har psykopatiske trekk

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.