*Nettavisen* Nyheter.

TV-kamp mot LSK

VIF-damene spiller ny TV-kamp på lørdag. Denne gang mot tabelltoer LSK på bortebane.

Av vif-damefotball.no

Lørdag kl. 17 møtes Vålerenga og LSK Kvinner i LSK-hallen. Etter å ha imponert og tatt ti poeng på en uke, har Vålerenga spilt to svært svake kamper, som endte 0-4 og 1-4 mot Sandviken og Røa. Nå ønsker de nyopprykkede å komme raskest mulig tilbake på go’sporet.

- Romerikingene har ambisjoner om å ta medalje, mens vi har som målsetting å beholde plassen i Toppserien. Det skal være stor forskjell på topp og bunn, sier hovedtrener Cecilie Berg-Hansen før oppgjøret.

Hun er mest opptatt av at laget skal løfte seg flere hakk rent prestasjonsmessig.

- Vi skal i utgangspunktet få det veldig tøft med å ta med oss poeng hjem til storbyen fra slettelandskapet, men om vi klarer å gjennomføre en god prestasjon så er det et steg i riktig retning for oss, sier Berg-Hansen.

VIF-treneren mener lørdagens motstander har landets beste spisspar.

- Vi gleder oss til å måle oss mot landslagsduoen Isabell Herlovsen og Cecilie Pedersen. De har bøttet inn mål denne sesongen.

Berg-Hansen regner med at LSK kommer til å dominere kampen og ha mye ball, men har god tro på at Enga igjen vil være kvikkere i beina og vise attityden som ga tre strake seire for kort tid siden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.