TV-kvelden for serieelskere

Foto: ROBYN BECK (AFP)

Disse kan du se på TV i kveld.

(SIDE2): 2. påskedag preges i stor grad av fotball på TV2, mens NRK fortsatt holder fast på påska og krim'en i form av Poirot - Stevnemøte med døden (klokken 20.45) og sender også de siste påskenøttene for i år.

Dersom du er lei både fotball og påske, så kan du velge TV3, som fortsetter som før med komedier og «Paradise Hotel». Fra morgen til kveld er det TV-serier, både i ren fiksjon og av mer reality-tv-kvalitet.

Siste nytt? Sjekk forsiden på Side2 akkurat nå!

Dagens dokumentarer
Alexander med fela. I dette portrettet har du muligheten til å bli bedre kjent med Alexander Ryback, 22-åringen som vant Melodi Gand Prix 2009 og er klar for den europeiske musikkkonkurransen i mai.

Les her hvorfor MGP-general Per Sundnes menerAlexander er en musikalsk misjonær.

Med nesten 750.000 stemmer gjorde han rent bord med låta «Fairytale» i Oslo Spektrum i februar, og siden har låta surret på radio i de tusen hjem. Men hvem er egentlig den unge artisten?

NRK klokken 19.45

På søsterkanalen NRK2 kan du se Attentatet mot Hitler - Operasjon Valkyrie. Noen av Hitlers nærmeste medarbeidere planla kupp for å få en slutt på krigen. Dagen var 20. juli 1944 og mannen som smuglet bomben var Claus von Stauffenberg - mannen Tom Cruise gestalter i filmen med samme navn.

NRK2 klokken 21.30

Dagens serier
Ettersom TV2 kjører sport størstedelen av kvelden, skulle man tro de gikk glipp av å være den egen-reklamerte seriemester i kveld. Men om du sitter oppe lenge nok, så kan Kontoret anbefales på samme kanal.

TV2 klokken 23.45

Dersom det blir for lenge å vente, er det som sagt bare å benke seg foran TV3 for en gedigen dose humor allerede fra klokken 16.30 (noe som kanskje kan være fint etter relativt mange dager med trist budskap), mens Viasat4 viser den briljante serien Mad Men.

Viasat4 klokken 22.35

For de mer reality-lystne, kan du sjekke ut Norges styggeste rom på TV 3, der Norges styggeste stue skal forvandles til noe mer smakfult. Samme tid starter Tangerudbakken borettslag på TVNorge, og i kveldens utgave drar beboerne på fest.

TV3 og TVNorge klokken 20.30

Dagens komishow
Dersom du trenger ironi og satire, kan du slå på tv'en og NRK2 og få med deg Jon Stewart . Den amerikanske talkshowverten kaster et skrått blikk på nyhetene og politikkens verden og har gjester i studio. I kveld er det Michael J. Fox, mannen som først ble kjent som ung i filmene «Tilbake til fremtiden», og deretter for sin kamp mot sykdommen Parkinson.

NRK2 klokken 21.10

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.