RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV-rådgivere arrestert

Sist oppdatert:
Ansatte fra Spy Shop skulle være rådgivere under innspillingen av TV 2-serien «Ran». Planene måtte droppes da de ble arrestert etter Nokas-ranet.

(SIDE2): Serien som det har kostet 17 millioner å lage har premiere på TV 2 i kveld. Serien er lagt til det tøffe kriminelle miljøet i Oslo. I forbindelse med Nokas-ranet i stavanger kom produsentene nærmere virkeligheten enn ventet, skriver VG.

- Spy Shop skulle blant annet levere utstyr til oss. Dessuten skulle folk fra firmaet være rådgivere under innspillingen. Men det måtte vi selvfølgelig droppe da de ble arrestert – og finne noen andre, sier produsent av «Ran», Synnøve Hørsdal til avisen.

Politiet mener to menn fra Spy Shop leverte skuddsikre vester og annet teknisk utstyr til ranet i Stavanger.

- Så man kan trygt si at vi følte oss nær virkeligheten like før vi begynte med innspillingen av «Ran» i fjor sommer. Før det ranet tror jeg ikke det var så mange som hadde hørt om tellesentraler – som også er et sentralt tema i «Ran», sier Hørsdal til VG.

På web-TV kan du se en smakebit fra serien

Les mer om serien her: Det siste kuppet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere