RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV-seerne har vært fantastiske

Sist oppdatert:
Tirsdag sto TV2 programleder Oddvar Stenstrøm og kona Inger fram i «God morgen Norge» og fortalte om Ingers kamp mot sykdommen MS.

(SIDE2:) - Det har vært helt fantastisk. Fremmede mennesker har tatt kontakt og ønsket meg lykke til, forteller Inger Stenstrøm til Side 2. Hun synes det er viktig å ufarliggjør sykdommen.

- Jeg har fått mange tilbakemeldinger på at mennesker synes det var positivt at jeg sto fram og skaper fokus og oppmerksomhet rundt sykdommen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Brå vending
Inger Stenstrøm var ute på en av sine daglige løpeturer da livet brått tok en dramatisk vending.

- Plutselig ble jeg helt forvirret. Jeg visste ikke engang hvilken årstid det var. Jeg satt meg ned på en benk og det hele varte rundt en time. Da jeg kom hjem ringte jeg Oddvar, og derfra bar det rett på sykehus, forteller Inger til «God Morgen Norge».

En dag av gangen
Men selv om legene ønsket å undersøke henne grundigere ville hun bare hjem. Det var ikke før hun tre uker senere falt om bevisstløs på en ny løpetur at det ble konstatert at hun hadde epilepsi og at dette hadde direkte sammenheng med MS-sykdommen. Nå, nesten to år etter at hun fikk diagnosen MS, tar hun en dag av gangen.

- Dagene går opp og ned. I dag er det heldigvis opp, smiler hun og innrømmer at hun er usikker på fremtiden. Men støtten fra alle rundt henne hjelper.

- Det har vært så mye positive reaksjoner. Det er mange som ringer og ønsker å komme med gode råd. Men det er mye alternativ medisin og kjerringråd, ler hun men påpeker at all oppmerksomhet varmer.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere