*Nettavisen* Nyheter.

TV-seriene vi helst glemmer

Husker du TV 2-serien «Sommerfugl»? Her får du oversikten over tv-seriene vi aller helst glemmer.

(SIDE2): Ikke alle tv-serier har gjort det like skarpt «Prison Break», «LOST» og «Sopranos». I 1996 led vi oss gjennom den norske serien «Sommerfugl» som etterhvert ble mer kjent for det lave honoraret skuespillerne mottok enn for selve serien. «Sommerfugl» handlet om to søskens oppvekst i Oslo på midten av 90-tallet.

Her er flere forglemmelige tv-serier:

NORSKE:

Venner og Fiender - befinner seg i samme kategori som nevnte Sommerfugl. Den svenske originalen var mye bedre. Det beste som kom ut av denne serien var modellen Triana Iglesias.

Dr. Holms - selv om den fortsatt er på luften skulle vi gjerne glemt den.

Herfra til Haglemoen - En norsk komiserie fra 1980 med Øyvind Blunck i en av rollene. Ble en fiasko på NRK:

Seier'n er vår - Norsk komiserie fra 1994 med Cosby-bestefar og Norgesvenn Earle Hyman i en av hovedrollene. Handlet om familien Skuggedal. Andre skuespillere i serien var Harald Heide Steen jr, Espen Skjønberg, Eldar Vågan og Elsa Lystad.

Radio 2- Nok et forsøk på norsk komikk. Handlet om livet på en fiktiv radiostasjon. Den bestod av 12 episoder som ble sendt på TV 2 fra 1995 til 1996. Mannen bak serien var Tore Ryen. Anders Hatlo, Anne Marie Ottersen, Tor Stokke og Petronella Barker. (Kilde: Wikipedia)

Bot og bedring - Mer komikk på TV 2.

UTENLANDSKE:

Rederiet - Svensk serie som gikk i tre sesonger på TV 2.

Paradise Beach/Sunset Beach - Førstnevnte gikk på TV3, den andre på TV 2. Samme søpla i forskjellig innpakning.

Passions - Den amerikanske såpeserien «Passions» tok farvel med norske tv-seere i 2003. Det er produsert flere episoder av serien i USA, men TV 2 har ingen planer om å kjøpe inn disse.

Silke - Amerikansk serie med Melrose Place-kjekkasen Rob Estes i rollen som politibetjent Chris Lorenzo. Sammen med sin kvinnelige partner, spilt av Mitzi Kapture jaktet de mordere i Palm Beach.

VIP: Pamela Anderson som hardkokt bodyguard. Staben bestod - naturlig nok - av barmfagre damer.

Modellskolen - Fransk serie som gikk på TV 2 på begynnelsen av 90-tallet. Nådde ikke «Helene og gutta» til knærne en gang.

Pacific Blue: Sikkert sommertegn på TV 2. Syklende politi er uansett ikke tøft.

Kvegets konge: Brasiliansk serie som gikk på TV 2. Tittelen taler for seg selv.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.