RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV-stjerne arrestert i drapssak

Sist oppdatert:
Felicia Pearson spiller en morder i TV-serien «The Wire». Nå er hun arrestert i forbindelse med en drapssak i virkeligheten.

(SIDE2:) Felicia Pearson (28) spiller «Snoop» i den populære TV-serien. Hun er arrestert etter å ha nektet å samarbeide med politiet som vitne i en drapssak, skriver Splash News.

Politiet fant marihuana i leiligheten hennes under arrestasjonen, og hun er derfor også siktet for narkotikaforbrytelser.

Pearson fikk beøsk av politiet onsdag morgen. Hun skal ha vært vitne til en krangel som førte til at tre menn ble knivstukket i 2005. En av mennene døde som følge av knivstikkingen.

Da Pearson ble bedt om å stille som vitne, droppet hun å ta kontakt med advokatene og møtte ikke opp i rettssalen da hun ble bedt om det. Hun skal ha informert advokaten om at hun ikke ønsket å ha personlig kontakt med henne.

Som 16-åring sonet Pearson i åtte år etter å ha skutt og drept en person. Etter å ha blitt løslatt, levde hun av å selge narkotika. Hun ble oppdaget av «The Wire»-produsentene på en nattklubb.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere