RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV-stjerne i trekantvideo

Grey's Anatomy-stjernen lever opp til kallenavnet McSteamy i en video som har lekket på nettet.

(SIDE2): Eric Dane (36) er mest kjent her hjemme som den deilige legen McSteamy i «Grey's Anatomy». Nå lever han virkellig opp til TV-navnet.

En pikant video der han, kona Rebecca Gayheart (38) og den tidligere Miss Teen USA, Kari Ann Peniche (25) befinner seg både i senga og i boblebadet, er lekket på nett.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

- Så fjern
Videoen er 12 minutter lang, og viser de tre vandre nakne i Hollywood-hjemmet til Peniche. De tre veksler mellom å filme hverandre og diskuterer blant annet hvilke navn de ville hatt i pornoverdenen. Dane kaller seg selv Tuff Hedeman - en av USAs beste okseryttere.

Fruen sier også hun må legge seg ned på senga, fordi hun er så fjern på dop.

Deretter vandrer de inn på badet, der de to damene hopper opp i boblebadet.

Videoen kan du se i sladdet form her hos gawker.com.

I badekaret - igjen
Og det er litt av en gjeng som har hukket opp.

Det er nemlig ikke første gang fru Gayheart får oppmerksomhet for sine aktiviteter i badekaret. I 2003 prydet et bilde av henne, der hun sitter naken i karet sammen med en annen kvinne, mens hun holder på det som angivelig skal være en crack-pipe, diverse aviser.

Sexavhengig
Og også hennes venninne har vært i hardt vær.

Peniche ble kåret til Frøken tenåring i 2002, men mistet tittelen etter at hun poserte for Playboy. Hun har forsøkt seg som skuespiller både på TV-skjermen og lerretet, men er også kjent for å ha blitt kastet ut av TV-programmet «Celebrity Rehab», der hun forsøkte å kvitte seg med sin sexavhengighet.

Videoen med de tre har i allerede blitt sett flere hundre tusen ganger på forskjellige nettsider, og på Twitter har den skapt oppstyr og latter - mens parets advokat allerede har startet jobben med å stoppe spredningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere