*Nettavisen* Nyheter.

TV-vert anklages for drap for å øke seertallene

Rio de Janeiro (NTB-AFP): En brasiliansk TV-vert anklages for å ha stått bak flere drap for å få opp seertallet for sitt TV-program om kriminalitet.

Politiet sier at Wallace Souza ga ordre om minst fem drap på narkotikatrafikanter for å øke interessen for TV-programmet «Canal Livre» i Manaus, som spesialiserer seg på å vise åstedet før politiet kommer.

Souza, selv tidligere politimann og nå medlem av delstatsforsamlingen i delstaten Amazonas, avviser beskyldningene og sier han er uskyldig. Som parlamentariker har han immunitet og kan ikke arresteres.

Derimot er en tidligere politimann som jobbet for ham som livvakt, arrestert og siktet i forbindelse med ni drap, som han sa ble utført for et spesialprogram på «Canal Livre». Også Souzas sønn er pågrepet.

Etter at drapene var begått, sørget Souza angivelig for at TV-kameraene kom til åstedet mens likene fortsatt lå der, i god tid før politiet kom.

- Etterforskningen viser at Souza ga ordre om drapene for å skaffe materiale til sine programmer, sier Thomaz Augusto Vasconcelos i Amazonas-politiet. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag