RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV2-tall svekket av Kanal24

Sist oppdatert:
Selve TV-driften til Kåre Valebrokk og TV2 viser bedring, men resultat for første kvartal trekkes ned av Kanal24. Nå er Kanal24-investeringen skrevet ned til null
(Korrigert Kanal24-underskudd)

TV2-konsernet fikk et resultat før skatt på 0,1 millioner kroner i første kvartal. Dette var opp fra minus 8,3 millioner kroner i samme kvartal i fjor.

Bunnlinjen til TV-konsernet ble svekket med 11 millioner kroner fra radiokanalen Kanal24. Dette er TV2s andel av underskuddet til Kanal24 i første kvartal.

Kanal24 tapte dermed rundt 33 millioner kroner i første kvartal ettersom TV2 har en eierandel på drøyt 34 prosent i Kanal24.

Det opplyses også at TV2s eierandel i Kanal 24 skrives ned til null. Disse aksjene var tidligere verdsatt til 10 millioner kroner i bøkene til TV2.

Den rene TV-driften til TV2 viser imidlertid klar bedring i første kvartal. Driftsresultatet til TV2 var på sterke 17,2 millioner kroner i siste kvartal, mot minus 0,3 millioner kroner.

TV2 opplyser også at Nettavisen og TV2 Interaktiv går med overskudd.

Les mer om TV2-tallene hos Propaganda:

Mediekanalen Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere