RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV3 raste etter mesterligakampen

Sist oppdatert:
Ikke bare Rosenborg-troppen var oppgitt etter Panathinaikos-kampen. TV3s sportssjef Stian Aune Kleppo var rasende etter flere tabber av arrangøren.

- Først og fremst måtte Ola By Rise stå og vente på intervjuet i ti minutter rett etter kampen. Når det først kom, kom det uten lyd. Man skulle ikke tro disse hadde OL for 14 dager siden. Amatører! nærmest ropte han til NTB utenfor stadion etter kampen.

- Vi har allerede hatt et møte med UEFA, og de kommer til å få en kjempeskrape. Dette holder ikke. Jeg har ikke opplevd maken til rot noensinne. Vi har betalt masse penger for at dette skulle være i orden. Ingenting var i orden, fortsatte han.

Det var et eneste stort kaos etter kampen i Aten. RBK-spillere som egentlig skulle loses gjennom en intervjusone og rett i bussen, sto plutselig midt blant festglade hjemmesupportere.

- De tok ikke ansvar i det hele tatt. Spillerne som bar kassene med alt utstyret måtte brøyte seg gjennom bortesupporterne for å komme seg ned igjen til bussen. De ble sendt i helt feil retning, sa Kleppo.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere