*Nettavisen* Nyheter.

TV8 ny TV-partner for Vålerenga Fotball

Oslos Stolthet får eget TV-program.

TV-stasjonen TV8 og Vålerenga Fotball har inngått et spennende partnerskap, hvor det denne uken er premiere på et helt nytt TV-program; «Oslos Stolthet».

«Oslos Stolthet» skal sendes på TV8 hver torsdag i hele 2012. Premiere er torsdag 12. januar kl. 17.30.

- Programmet skal ved siden av fotballstoff, handle om alt vi driver med, sier Pål Breen, administrerende direktør i Vålerenga.

- Vi har mange prosjekter som primært handler om samfunnsengasjement - og disse prosjektene er sentrale og viktige for oss, og for at vi skal kunne kalle oss «Oslo Stolthet». Derfor blir også det vi gjør utenfor fotballbanen viktig når vi nå skal lage programmer som skal sendes på lokal-TV i Oslo, legger Breen til.

- Vi er svært stolte av å ta Vålerenga Fotball et steg videre i kommunikasjonen med vårt publikum i Oslo og Akershus, sier Pål Breen.

TV8 driver lokal-TV for Oslo, Romerike, Asker/Bærum, Follo og Buskerud. Ansvarlig redaktør for TV8 , Andreas Brøvig er også veldig glad for samarbeidet med Vålerenga.

- Vålerenga er en unik samarbeidspartner for oss. Det er ikke så mye som binder hovedstaden sammen, men Vålerenga er uten tvil en positiv fellesnevner for Oslo. Vi har stor tro på at «Oslos Stolthet» blir et populært program for våre seere, sier Brøvig.

Brøvig kan fortelle at programmet i første omgang skal sendes på TV8 Oslo og TV8 Follo.

- Follo har ikke noe topplag og Vålerenga er veldig populære i dette distriktet – så det er naturlig å sende programmene på TV8 Follo også, føyer Brøvig til.

Kommersiell direktør i Vålerenga, Esben Garlie, mener tv-samarbeidet gir klubben nye muligheter.

- Vålerenga Fotball er svært fornøyd med å få med seg TV8 som ny og spennende samarbeidspartner. TV8 vil styrke Vålerengas kommunikasjon med nærmiljøet, og vil gi partnerne i vår Samarbeidspool en positiv mulighet til kommunikasjon i Oslo og Akershus, sier Garlie.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.