RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tvang fyllekjører av veien

Politiet måtte kjøre inn i en bil for å få den til å stoppe i Bergen sentrum natt til fredag. Bak rattet fant de en godt påseilet 20-åring.

Etter å ha observert tvilsom kjøring av bilen i Bergen sentrum, bestemte politiet seg for å stoppe sjåføren litt etter klokken 04.00 i Vestre Torggate. Men det skulle vise seg å ikke bli så enkelt. Sjåføren nektet nemlig å stoppe. Til slutt måtte politiet tvinge bilen inn til siden ved å kjøre inn i den.

- Det var helt udramatisk. Den 20 år gamle mannen ble pågrepet på stedet og tatt med for å ta blodprøve, for det var svært tydelig at han var overstadig beruset, forteller operasjonsleder Ragnar Lyssand ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

20-åringens promille er ennå ikke beregnet, men han fikk sove ut rusen på glattcelle i natt. Når han blir edru får han slippe ut igjen, men kan vente seg et oppgjør med rettsvesenet i den nærmeste framtid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere