RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TVen så høy at politiet kom

Sist oppdatert:
Tunghørt beboer fikk nattesbesøk av politimenn.

(iOslo.no) Her er et lite utdrag av hva politiet har arbeidet med det siste døgnet:

Brann i trafokiosk
FRYSJAVEIEN: Onsdag ettermiddag meldte Brannvesenet om røyk fra en trafokiosk Frysjaveien. Politipatruljer måtte omdirigere trafikken inntil situasjonen var avklart. Det viste seg at det var en teknisk feil i en spenningsboks. Hafslund hadde elektriker på stedet som fikk reparert feilen. For ca. 5 000 beboere på Korsvoll var strømmen borte i ca. 30 minutter.

Høy TV-lyd
OSLO SENTRUM: Naboer klaget på musikk fra en naboleilighet i Nordahl Bruns gate i natt kl. 00.54. En politipatrulje ble sendt til stedet og fikk lokalisert den aktuelle leiligheten. Det viste seg at en person satt oppe og så på tv og hadde lyden høyt på. Han ble bedt om å dempe seg og gjorde det. Etter anmodning fra politiet.

Fra autovernet til arresten
ALNABRU: Kl. 01.36 ble det meldt om en bil som hadde kjørt av veien og over autovernet på E6 ved bomstasjonen ved Alnabru. Vitner observerte to personer som løp fra stedet. Politiet fant spor i snøen og fulgte disse en stund og fant de to etter kort tid. Det ble funnet narkotika i bilen. Begge to ble pågrepet og kjørt til arresten i Politihuset.

Lusket og lyste på biler
FROGNER: Kl. 01.53 ble det observert en mann som lusket rundt og lyste inn i biler på Frogner. En politipatrulje ble sendt til området. Mannen var da borte. Politiet patruljerte området en stund, men det ble ikke funnet biler som det var skader på.

Biltyv etterlot spor
SINSEN: I natt kl. 03.06 stakk en bil fra en politipatrulje på Sinsen. Bilen kjørte så hasardiøst at politiet valgte å avbryte forfølgelsen. Bilen ble etter noen minutter funnet hensatt i Båhusveien. Biltyven var da forsvunnet. Politiet fant spor i bilen, slik at man regner med at tyven blir identifisert.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere