*Nettavisen* Nyheter.

Tvil om Isdans-Sandra

Skadene fra bilulykken gjør at popyndlingen ikke får trent på isdansen. Nå må hun trolig trekke seg.

25.04.07 14:48

(SIDE2): Flere kilder opplyser til Side2 at det er høyst tvilsomt at Sandra Lyng Haugen blir frisk nok til å delta under fredagens runde av Isdans på TV 2.

Les også: Sandra i bilulykke
Isdans: Se bildene under

Søndag krasjet hun med tunnelveggen i Ekebergtunnelen i Oslo da hun var på vei for å trene sammen med isdans-partner Aleks Sunde Iversen.

Ingen trening
Den populære artisten ble kraftig forslått i sammenstøtet. Etter det Side2 erfarer, sliter hun med såpass mye smerter og ubehag som følge av skadene, at hun ikke får trent på isdansprogrammet hun skulle opptrådt med under den direktesendte konkurransen.

Fredag er det filmaften i Isdans, og etter planen skulle Sandra gå på glattisen til tonene av «Mission Impossible Theme» fra filmen med samme navn.

Det er ifølge flere kilder svært lite som tyder på at Sandra vil klare å gjennomføre konkurransen, til tross for at hun har stålvilje og et sterkt ønske om å fortsette.

- Vi har en løpende dialog med Sandra, og vi håper i det lengste at hun kan komme seg på isen på fredag, sier informasjonsansvarlig i TV 2, Jørund Rasdal Unneland, til Side2.

TV 2 jobber med alternativer
Han opplyser imidlertid at de nå jobber med alternative løsninger dersom Sandra Lyng Haugen må trekke seg.

- Men jeg ønsker ikke å gå inn på hva slags løsninger det er snakk om.

- Er det aktuelt å bytte henne ut med en annen kjendis?

- Det vil jeg heller ikke gå inn på, sier Unneland.

Men det er grunn til å tro at Annette Bøe, som ble den første kjendisen til å bli stemt ut av isen, er aktuell for å overta plassen til Sandra.

Sandras manager, Merethe La Verdi, besvarte ikke Side2s gjentatte henvendelser onsdag formiddag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.