*Nettavisen* Nyheter.

Tvillinghysteri

Ashley og Mary-Kate Olsen er blant de rikeste og heteste tenåringene. Tirsdag gjestet de Much Music i Toronto - til stor begeistring.

01.09.05 11:39

(SIDE2): Olsen-tvillingene er blitt et fenomen. Tirsdag ble de intervjuet av Live@Much-showet i Toronto. Søstrene gjestet Kanada i forbindelse med lanseringen av deres nye mote-kolleksjon.

Moteriktige kvinner

Ashley og Mary-Kate har gitt en generasjon jenter en stil som ikke tilsvarer den lettkledde moten til Britney Spears, Jessica Simpson og Paris Hilton.

Mary-Kate kom i år på listen til magasinet Glamour som kåret hvilke kvinner som er penest i tøyet.

Under pausen i live-opptredenen i Toronto skrev Olsen-tvillingene ut autografer til fansen og lot seg fotografere med beundrernes kamera.

  • Se bildespesial nederst i saken

Forbilder

De har blitt forbilder for mange, men i media har det blitt skrevet om dopskandaler , spiseforstyrrelser og tvillingene har blitt anklaget for å selge groteske t-skjorter . På tross av dette er de blant de mest populære kjendisene.

De dukker stadig opp i kåringer blant de mest sexy kjendisene og får mye omtale for sin klesstil.

Olsen-tvillingene startet karrieren allerede da de var noen måneder gamle, da de delte rollen som Michelle i TV-serien «Full House». Siden den tid har de gjort suksess som skuespillere og satset på salg av sminke og klær.

Hva kan du om Olsen-tvillingene?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.