RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tvillinghysteri

Sist oppdatert:
Ashley og Mary-Kate Olsen er blant de rikeste og heteste tenåringene. Tirsdag gjestet de Much Music i Toronto - til stor begeistring.

(SIDE2): Olsen-tvillingene er blitt et fenomen. Tirsdag ble de intervjuet av Live@Much-showet i Toronto. Søstrene gjestet Kanada i forbindelse med lanseringen av deres nye mote-kolleksjon.

Moteriktige kvinner

Ashley og Mary-Kate har gitt en generasjon jenter en stil som ikke tilsvarer den lettkledde moten til Britney Spears, Jessica Simpson og Paris Hilton.

Mary-Kate kom i år på listen til magasinet Glamour som kåret hvilke kvinner som er penest i tøyet.

Under pausen i live-opptredenen i Toronto skrev Olsen-tvillingene ut autografer til fansen og lot seg fotografere med beundrernes kamera.

  • Se bildespesial nederst i saken

Forbilder

De har blitt forbilder for mange, men i media har det blitt skrevet om dopskandaler , spiseforstyrrelser og tvillingene har blitt anklaget for å selge groteske t-skjorter . På tross av dette er de blant de mest populære kjendisene.

De dukker stadig opp i kåringer blant de mest sexy kjendisene og får mye omtale for sin klesstil.

Olsen-tvillingene startet karrieren allerede da de var noen måneder gamle, da de delte rollen som Michelle i TV-serien «Full House». Siden den tid har de gjort suksess som skuespillere og satset på salg av sminke og klær.

Hva kan du om Olsen-tvillingene?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere