RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TVNorge reagerer på Kanal 24-tittel

Sist oppdatert:
Kanal24 har på nyåret premiere på debattprogrammet "Fokus". Dette er også navnet TVNorge har brukt på dokumentarprogrammer i over fem år.

2. januar har Nina Kraugerud premiere med debattprogrammet "Fokus" på Kanal24 (tidligere Kanal4).

Da TVNorge-ledelsen fikk høre hva den nye radiokanalen skulle kalle sin debattsending, hadde de hastemøte på telefon, skriver VG.

- Vi skal ta kontakt med vår advokat. Hvis han mener vi har en god sak, må vi forfølge det i forhold til Kanal24, sier TVNorges informasjonsdirektør Jens-Petter Gjelseth som ifølge VG sier at de går til rettssak hvis de kommer til denne konklusjonen.

- Dette er veldig viktig for oss, sier Gjelseth, som synes det er rart at Kanal24 ikke har undersøkt sendeskjemaene til andre medier før de valgte navn til sine programmer.

- Det er riktig at vi ikke har gått gjennom sendeskjemaet til TVNorge, sier Kanal24-sjef Arne H. Krumsvik til VG.

- Men dette er ikke program i samme sjanger, og jeg vet ikke om faren for forveksling er så stor. Vi håper TVNorge tar seg bry med å ta direkte kontakt med oss før de sender en stevning, sier Krumsvik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere