*Nettavisen* Nyheter.

TVs nye superbitch

Foto: (TV3)

- Hun er som en liten flått jeg bare vil knipse bort.

12.05.09 19:44

(SIDE2:) De norske realityprogrammene går mot slutten denne våren, men fortvil ikke! Gullkorn fra utlandet står i kø for å overta.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

TV3 kjører på med den danske utgaven av «Paradise Hotel» allerede på torsdag, før de følger på med «Top Model USA» og «Paris Hilton BFF».

TVNorge satser på en ny amerikansk «Ungkar», som denne gangen er alenepappa, amerikanske «The Apprentice», «Wipeout USA» og «Slankekrigen», som vi kan følge med på hele sommeren igjennom.

Ny mote-reality
Men aller først ute er den nye amerikanske serien «Stylista», der 11 håpefulle kjemper om en stilling som Elle Magazines nye junior editor, under Elles beryktede redaktør Anne Slowey.

Mer «The Devil Wears Prada» enn «The Apprentice», er dette serien for alle som savner bitching, mote og intriger i hverdagen, og øverst på bitchelista finner vi utvilsomt 22 år gamle Megan Johnson fra Colorado.

- Jeg hater virkelig den jenta
Fra første stund bestemmer den selvsikre rikmannsjenta seg for hvem hun liker og hvem hun hater, og hvisker høylytt om det til alle de andre som gidder å høre på.

Verst går det utover den livlige, men ikke så alt for intellektuelle tidligere jusstudenten Kate Gallagher, som utvilsomt har investert i silikonpupper.

«Punching bag»
- Det er noe med fake pupper som hyler: «Jeg er usikker», sier Megan til sin nye bestevenn DyShaun Burton, akkurat høyt nok til at Kate kan ane hva hun sier. Og det er tydelig at det er de store puppene som er det største problemet.

- Vi trenger en som Kate her, en som kan være en «punching bag». Og Kate har to, kniser DyShaun litt senere, før Kate resolutt kaster dem ut av rommet sitt.

Se Megan møte meddeltaker Devin for første gang
(artikkelen fortsetter nedenfor)

HTML EMBED

- Jeg sover heller på gulvet. Hvis jeg måtte dele rom med «Pupper», så hadde jeg drept meg selv, snøfter Megan.

- Megan er som en liten flått jeg bare vil knipse bort, raser Kate.

Både motesans og redaktøroppgaver
I «Stylista» må deltakerne både bevise at de har motesans og er dyktige til å skrive og sette sammen sider i bladet. Hver uke vil de få en moterelatert utfordring og en redaktøroppgave, og i første episode starter de helt på bunnen.

- Jeg aner ikke hva slags oppgaver de kommer til å gi oss, men jeg kommer garanter ikke til å bære noens kaffe, fnyser Megan som tydeligvis ikke har sett «The Devil Wears Prada».

Første oppgave blir nemlig å handle inn og tilberede frokost til selveste Anne Slowey, og det på bare 40 minutter.

Med Tyra Banks i produsentstolen, er det herved klart for moteintriger fra helvete, hver tirsdag på TV3.

Se «Stylista» tirsdager klokken 20.30 på TV3.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.