Gå til sidens hovedinnhold

Tvunget til å bruke Reyes

I utgangspunktet ville Arsene Wenger matche José Antonio Reyes forsiktig i starten, men spissituasjonen i Arsenal tvinger ham til å bruke spanieren.

Arsenal-manager Arsene Wenger har hatt for vane å matche nykommerne sine forsiktig den første tiden etter overgangen til klubben.

Verken Thierry Henry eller Robert Pires gikk rett inn på førstelaget til The Gunners. De fikk god tid til å venne seg til tempoet i England før de etablerte seg blant Wengers førstevalgte.

Dette var også planen med José Antonio Reyes, men skadesituasjonen blant klubbens spisser gjør at Wenger blir tvunget til å bruke den spanske unggutten mer enn planlagt.

- Det ser ut som om jeg må stole på Reyes. Jeg ville foretrukket å bruke ham i annenhver kamp så han kan sitte litt på benken og se hva som hvordan det fungerer her, sier han til Sky Sports.

Reyes har fått kritikk etter sine første opptredener i Arsenal-trøyen, og Wenger er enig i at han ikke har imponert.

- Jeg er enig i at Reyes fortsatt har litt igjen, men det er fordi han fortsatt er i tilvenningsfasen. Men i øyeblikket har jeg ikke noe annet valg enn å bruke ham, sier Gunners-bossen.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto