Twitrer om sexy fotoshoot

Foto: (twitter/kylieminogue)

Kylie Minogue (41) er tydelig stolt over Vogue-bildene.

22.01.10 16:02

(SIDE2): Mye tyder på at den australske modellen og artisten er stolt over bildene som er tatt av henne i forbindelse med en fotoserie som vil bli publisert i Spanske Vogue.

Se hele bildet nederst i saken!

Fotoshoot på Ibitza
På sin egen twitterside postet Kylie i går det sexy bildet, hvor hun også hadde skrevet «Spanish Vogue... HURRY UP SPRING!!!!!!!».

Kylie som også vil bli å se på forsiden av det populære motemagasinet fortalte tidligere denne uken, også på twitter, at bildene hadde blitt tatt på Ibiza.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Spansk kjæreste
At den sexy artisten blir å se i det spanske magasinet er ikke så merkelig. Kylies ti år yngre kjæreste Andres Velencoso Seguras (31) er nemlig spansk, og hun har også vært i Spania og tilbrakt tid med Seguras familie.

Sergua er modell, og er kanskje mest kjent for kampanjen han har gjort med Chanel og Louis Vuitton. Han er rangert nummer seks på listen over ikoniske mannlige modeller og er signert til modellbyråer over hele verden.

Tiltrekkes av kvinner
Kylie fikk nylig mye oppmerksomhet da det kom fram at hun fantaserer om kvinner, og kunne avsløre at hun faktisk var blitt tiltrukket av kvinner.

Klikk på bildet for å forstørre.

(Kilder: Daily Mail, Wikipedia)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.