Twitter-kontoene til flere kjendiser ser ut til å ha blitt hacket sent onsdag kveld.

Blant kjendisene som skal være rammet finner man artist Kanye West, Microsoft-grunnlegger Bill Gates, Tesla-gründer Elon Musk, Amazon-sjef Jeff Bezos, demokratenes presidentkandidat Joe Biden og tidligere New York-borgermester Mike Bloomberg, skriver CNBC.

Les også: Trump raser etter at Twitter merket tweet som villedende

Også selskaper som Apple og Uber skal være utsatt for angrepet.

I Twitter-meldinger som er sendt ut fra de hackede kjendisene og selskapenes kontoer, står det samme beskjed, som går på at det oppfordres til å sende Bitcoins til adressen deres, mot at de gir det dobbelte tilbake.

Dette er Twitter-meldingen som ble sendt ut Kanye West sin konto onsdag kveld:

I den falske meldingen sto det at personene bak de rammende kontoene ville donere 2.000 dollar for hver 1.000 dollar som ble sendt til en bitcoin-adresse.

Innen få timer hadde nærmere 300 personer falt for svindelforsøket og over 100.000 dollar ble sendt til den falske adressen, skriver The New York Times.

Les også: Facebook-sjef Mark Zuckerberg med spark til Twitter etter Trump-raseri

Twitter bekrefter at selskapet jobber med å løse det som omtales som en «sikkerhetshendelse». De rammede kontoene ble stengt og vil bli gjenopprettet først når Twitter er sikker på at det er trygt

I en oppdatering natt til torsdag skriver selskapet at det mistenker et koordinert angrep.

Les også: Denne Trump-meldingen skjuler Twitter: - Når plyndringen starter, begynner skytingen

– Vi har avdekket det vi mener er et koordinert og sosialt manipulerende angrep av personer som målrettet og vellykket utpekte noen av våre ansatte med tilgang til interne systemer og verktøy, skriver selskapet i en melding.