*Nettavisen* Nyheter.

Tybring-Gjedde ut mot Frps gratispassasjerer

Foto: Jørgen Berge (Nettavisen)

Frps Christian Tybring-Gjedde slutter som fylkesleder i Oslo.

04.07.14 13:11

Samtidig langer han ut mot partifeller han mener har fått sentrale posisjoner i regjeringen uten å yte maksimalt for partiet.

Mandag ble det kjent at lederen av Oslo Frp ikke stiller til gjenvalg. Han mener det er naturlig at noen andre tar over stafettpinnen. Til Aftenposten sier Tybring-Gjedde at det å være leder av et fylkeslag er en dugnadsjobb, og at han nå har tatt sin sjau.

- Det er tøft å være leder av Oslo Frp, og da er det naturlig at noen andre tar over stafettpinnen og kjører løpet videre, sa Tybring-Gjedde - som blir sittende til fylkesårsmøtet 15. februar.

Den kontroversielle Oslo Frp-lederen sier til Dagbladet at han misliker at flere Frp-ere kom for enkelt til toppjobber i regjeringsapparatet uten å ta del i dugnadsjobben.

- Jeg opplever en økende irritasjon over at en del Frp-ere har fått sentrale stillinger i regjeringsapparatet uten å ha gitt noe av sin fritid for partiet, sier Tybring-Gjedde, og fortsetter:

- Samtidig har de ikke unnlatt å kritisere oss som faktisk har lagt ned mye frivillig arbeid på å ha ubetalte verv i Fremskrittspartiet, sier han. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.