RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tynt og lekkert

Sist oppdatert:
Motorola presenterer ikke mindre enn ni nye modeller på 3GSM-messen.

Øverst på lista over mobiltelefoner fra det amerikanske selskapet ruver Motorizr Z8, en turbomobil med særegen formgivning.

Motorizr Z8
Motorizr Z8

Det nye designet skal, ifølge produsenten, sørge for at mobilen følger ansiktets profil. Effekt oppnås ved at telefonen folder seg ut via den velkjente skyvemekanismen. Dette har liten praktisk betydning, men som designidé er det kanskje en smule originalt.

Spesifikasjonene inkluderer HSDPA, kamera som knipser bilder i to megapikslers oppløsning, mediespiller og Bluetooth, for å nevne det aller viktigste.

Telefonen planlegges levert i Norge i løpet av april.

Motokrzr K3
Motokrzr K3

Motokrzr K3
Også Motorola Motokrzr K3 kommer med HSDPA. I tillegg har den VGA-kamera til bruk ved videosamtaler, samt et fullverdig fotokamera som lar deg ta bilder i en oppløsning av to megapiksler.

Telefonen har innebygd 64 megabyte minne, noe som gir brukeren cirka 50 megabyte å boltre seg på, etter at programvaren har krevd sitt. I tillegg er det plass til minnekort av typen mikro-SD. USB-port, Bluetooth og mediespiller følger også med på kjøpet.

Moto Q-ene
Den nyeste varianten i Moto Q-serien har fått det påfallende navnet Moto Q q9. Den er først å fremst laget for at forretningsfolket skal ha noe å raute i.

Motorola Q q9 og lillebror Q gsm.
Motorola Q q9 og lillebror Q gsm.

Vi snakker her nemlig om den mobile kontoropplevelsen. Det realiserer firebåndstelefonen ved hjelp av HSDPA og Edge, Windows mobile 6-plattform, QWERTY-tastatur, 256 megabytes internminne og plass til ytterligere to gigabyte, via eksternt minnekort. USB 2.0 inngang sørger for kjappe filoverføringer til og fra datamaskinen og kamera som leverer varene i en oppløsning av to megapiksler, for å nevne noe.

Samtidig slippes den enklere og billigere Moto Q gsm som er uten 3G-støtte, men med Edge og operativsystemet Windows mobile 6. Megapikselkamera og Bluetooth er noe av det du får med enten du vil det eller ei.

Begge Q-ene skal ifølge produsenten kommer i løpet av andre kvartal 2007.

Motorola W205, W215 og W510
Motorola W205, W215 og W510

Motorola W205, W215 og W510
Tilbake på landjorda finner vi telefoner som retter seg mer mot massemarkedet. Merk deg ordet ”massemarked”, for det er koden som benyttes når noe skal selges i store kvanta, hvilket igjen sier mye om hva slags priser vi kan forvente.

W510 er en foldetelefon med typisk Motorola-utseende. Den byr blant annet på megapikselkamera, mediespiller, Edge, stereo Bluetooth og en TFT-skjerm med 262.000 farger. Den forventes i salg i løpet av inneværende kvartal.

W205 og W215 er definitivt billigtelefonene i dette produktslippet, selv om Motorola foreløpig ikke oppgir eksakte priser på noen av de nye telefonene.

Motoslvr L9 og Motorizr Z6
Motoslvr L9 og Motorizr Z6

Motoslvr L9 og Motorizr Z6
Motoslvr L9 er hakket hvassere med FM-radio, dobbelt så stor bildeoppløsning som W510 og mulighet for fullskjermavspilling av video i bredformat. En liten bonus får du dessuten gjennom flymodusalternativet, som lar deg beholde telefonen på når du er høyt over bakken.

Med Motorizr Z6 er telefonfødslene over for denne gang. Dette er mobilen Motorola vil ha deg til å kjøpe dersom musikkavspillingsmuligheter er det som troner øverst på ønskelisten din. Det er en Linux-Java-basert telefon som visstnok skal gi deg mulighet til å laste ned musikk fra over 200 forretninger over hele verden. Den har egne taster dedikert til musikkavspilling, og kommer med 64 megabytes minne om bord (du får heller lagre musikken din på micro-SD-kortet det er satt av plass til).

Denne saken er hentet fra Mobilen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere