RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tyrkere bløffer om penisstørrelsen

Møter du en potensiell ferieflørt fra Tyrkia bør du ikke la deg imponere av store ord. Tyrkiske menn er nemlig de verste til å overdrive penisstørrelsen sin.

Det er en undersøkelse gjennomført av kondomprodusenten Condomi som avslører de tyrkiske mennene, skriver Det Nye i sin juliutgave.

De fleste tyrkiske menn tror nemlig at penisen deres er 22 cm lang, og at de derfor behøver kondomer i størrelse XXL. Men det tyrkiske landsgjennomsnittet er 19 cm, og dermed har de fleste ikke behov for mer enn vanlige kondomer, ifølge Condomi.

- Tyrkia er hovedsakelig et muslimsk land der kvinnelig seksualitet er tabu. Det er ikke så rart at mennene blir så opptatt av sine egne kjønnsorganer, synes sexterapeut Phillip Hodson.

Nordmenn og sex
En global undersøkelse viser at nordmenn er mindre aktive i sengehalmen enn gjennomsnittet. Trøsten er at svenskene har enda mindre sex enn oss.

[Les mer]

Unge sexdebuterer tidligere
En ny stor, norsk undersøkelse slår fast at ungdom debuterer seksuelt stadig tidligere. Norsk ungdom har også mer avansert sex enn tidligere.

[Les mer]

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere