RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tyrkisk bursdagsfest for Bjørn

Sist oppdatert:
I dag fyller Bjørn Heidenstrøm 42 år. Bursdagen feires med tyrkiske supportere.

Bjørn Heidenstrøm har beveget seg fra Hellas til Tyrkia. Snart står Afrika for tur, men først er det bursdagsfeiring. I dag fyller hardhausen fra Herøya 42 år.

Gratulerer med dagen Bjørn. Hvor er du nå?

- Jeg er i Istanbul. Var i Bodrum i går, men så fikk jeg en telefon fra noen tyrkiske supportere som ville at jeg skulle komme til Istanbul. De har spikra et opplegg for meg her. Dermed parkerte jeg sykkelen i Bodrum, fant en buss og var på plass her i Istanbul tolv timer senere.

Blir det noe feiring i kveld?

- Ja det ser sånn ut. Jeg trodde jeg kom til å sitte alene på en sykkel i dag, men nå har den tyrkiske supporterunionen sagt at de skal arrangere tyrkisk bursdagsfest for meg i kveld. Veit ikke helt hva det innebærer, men jeg gleder meg.

- Nå blir jeg i Tyrkia i to uker for å forberede reisen videre. Reisen gjennom Afrika er litt mer komplisert enn turen har vært hittil.

Hva blir viktig i Afrika?

- Sikkerhet er jo ganske sentralt. Det er ganske uoversiktelige forhold i en del land. Derfor er planlegging veldig viktig.

Blir det fortsatt sykling eller mest haiking?`

- Sykkelen blir med videre, men jeg haiker gjerne så mye som mulig. Det har blitt lite haiking til nå, men jeg jobber for å få til noen løsninger i Afrika.

- Jeg gleder meg til turen videre, men jeg ser at det blir litt kinkig etter Egypt. Det er mye uroligheter i landene rundt, så jeg er litt usikker på hvilken rute jeg skal velge.

Følg Bjørn Heidenstrøms reise på theshirt.no . På facebook finner du han her, men du kan sjekke ut den massive pressedekningen prosjektet har fått her .

Bjørn er ambassadør for NRC på veien til Sør Afrika. Les mer om deres arbeid her .

Hvis du vil at ditt lags drakt skal henge sammen med signerte drakter av Liverpool, Barcelona og Vålerenga under VM i Sør Afrika neste år, sender du den til The Shirt, Heidenstrøm, Haugnbakken 12 B, 3475 Sætre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere