RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tysk grossist presenterer pantesystem (NY)

Sist oppdatert:
Den tyske stor-grossisten Lekkerland-Tobaccoland har invitert til pressekonferanse for å presentere et eget pantesystem
[«]Utvidet med informasjon om pantesystemet og en eventuell rolle for Tomra.[»]

Det ble kjent for en stund tilbake at Lekkerland Tobaccoland ville ta initiativ til etablering av et nasjonalt pantesystem. Grossisten har nå invitert til pressekonferanse torsdag 17. juli klokken 11 for å presentere et eget pantesystem. Lekkerland Tobaccoland skriver dette selv i en melding. Selskapet har tidligere utsatt en tilsvarende pressekonferanse.

Ifølge Lekkerland-Tobaccoland skal pantesystemet være åpent for alle selskapets kunder, som i hovedsak er bensinstasjoner og kiosker. Med på dette laget er også matvarekjeden Spar. I tillegg vil systemet åpnes for øvrige aktører innen varehandel.

Det er grunn til å tro at bensinstasjoner og kiosker i all hovedsak vil velge manualle stasjoner, mens matvarekjeden Spar vil gå for automatiserte løsninger av typen som tilbys av Tomra. Er automatiserte løsninger en del av Lekkerland-Tobaccolands pantesystem vil Tomra eller et av selskapets konkurrenter måtte involveres på teknologisiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere