RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tysk handel velger Tomra-løsning (Ny)

Sist oppdatert:
Den tyske arbeidsgruppen som har vurdert ulike retur- og pantesystemer går for Tomras løsning. Dette er på linje med opplysningene som kom frem i helgen, sier IR-ansvarlig i Tomra, Fredrik Witte (bildet), til iMarkedet
Det er avisen Handelsblatt som opplyser dette tirsdag, basert på anonyme kilder i arbeidsgruppen.

Avisen skriver at dette betyr at konkurrenter som RWE Umwelt, Trinpack og Deutsche Pfand har tapt mot Tomra.

Det er imidlertid noe uklart om artikkelen i Handelsblatt egentlig innebærer noe nytt i forhold til at det allerede fredag ble kjent gjennom magasinet Spiegel at arbeidsgruppen går for det generelle konseptet som Tomra har benyttet.

IR-ansvarlig i Tomra Fredrik Witte sier til iMarkedet at det ikke er noe nytt rundt panteløsningen i Tyskland mandag. Han sier videre at situasjonen nå er slik den ble beskrevet i helgen. Da skrev iMarkedet altså at arbeidsgruppen går for en Tomra-type løsning. Dette innebærer imidlertid at også andre leverandører fortsatt er på banen.

Witte sier videre til iMarkedet at eksekutivkomitéen til handelen og industrien skal møtes 24. januar. Da skal den Tomra-lignende løsningen diskuteres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere