RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tyske butikkjeder velger systemleverandør

Sist oppdatert:
To av de store tyske kjedene skal nå ha tatt skrittet ut og inngått kontrakter med Tysklands ledende selskap på resirkuleringsystemer, Dual System Deutschland (DSD)
Det er den tyske dagligvaregiganten Metro og den Tengelmann-gruppe kontrollerte kjeden Discoutner Plus som nå er i ferd med å velge DSD som systemleverandør for pant på engangsemballasje. Det melder Recycle.de.

DSDs pressetalsmann Archim Struchholz vil imidlertid ikke overfor iMarkedet.no bekrefte at slike avtaler på plass. Etter det iMarkedet.no erfarer er endelige kontrakter fortsatt et par uker unna.

DSD er Tysklands største aktør i det tyske resirkuleringsmarkedet og levere fullstendige logistikksystemer for hele pantekjeden basert på underleverandører av blant annet hardware.

Dersom avtalene blir endelig bekreftet så vil Metro og Discounter Plus være de første kjedene som velger systemleverandør, et nytt signal på at panteprosessen nå ser ut til å gå sin gang i Tyskland frem til panten kommer for fullt ved ikrafttredelse av hele lovverket om et år.

Norske Tomra er en av DSDs partnere når det gjelder leveranser av panteautomater og teknologi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere