RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tyven skrelte poteter

Da 87-åringen ba «hjemmehjelpen» skrelle poteter, gjorde hun det. Deretter stakk hun av med 100 Paralgin Forte.

Den 87 år gamle kvinnen ble overrasket da hun fant en ukjent kvinne i leiligheten sin etter å ha vært nede i vaskeriet i leilighetsbygger på Lønborg. Men hun ble beroliget da kvinnen sa hun var hjemmehjelp, og at hun kom fra naboleiligheten for å sjekke at alt var OK. Ifølge Bergensavisen forklarte den ukjente kvinnen at en mistenkelig mann hadde stormet ut av 87-åringens leilighet like før.

Kvinnen spurte også om hun kunne gjøre noe for 87-åringen, siden hun først var der. 87-åringen takket gladelig ja, og ba «hjemmehjelpen» skrelle potetene hun skulle ha til middag. Det gjorde den ukjente kvinnen, før hun takket for seg og gikk.

Pensjonisten var imidlertid fortsatt ikke overbevist, og da hun senere på dagen spurte naboen om han hadde sett kvinnen, fikk hun sine mistanker bekreftet. Joda, han hadde hatt besøk av en kvinne som spurte om å få låne et redskap til å dirke opp bilen sin med. 87-åringen sjekket da om noe var stjålet - uten å oppdage noe.

- Det var inntil jeg skulle ta medisinene mine. Da så jeg hva som var vekke. Et helt nytt glass med 100 Paralgin Forte! Den andre medisinen min hadde hun ikke brydd seg med, sier pensjonisten til BA.

Da 87-åringen ringte legen sin for å få ny medisin, ble han litt mistenksom og sjekket først medisinforbrukets hennes med den ekte hjemmesykepleien.

- Akkurat som om jeg skulle være en som løper rundt og selger dop, eller går på byen og drikker! stønner 87-åringen til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere