RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tyver stjal gull og diamanter for 40 millioner

Oslo (NTB-Peter Tálos): - Nå har vi opplevd tre ran på tre år og så dette, sier gullsmeden etter at gull og diamanter for opp mot 40 millioner kroner ble stjålet fra forretningen i Oslo i helgen.

Kilovis med gull og en større mengde diamanter ble utbyttet for tyvene som fikk arbeide uforstyrret i sentrumsgården til gullsmed Gullborgen i Storgata i Oslo i helgen. Med avansert verktøy har tyvene brutt seg gjennom fem ståldører i kjelleren.

Politiet står fullstendig uten spor i saken.

- Inne ved selve velvet brøt de opp og slo seg gjennom betongveggen i stedet for å forsøke å åpne døren, forteller politioverbetjent John Roger Lund i Oslo politidistrikt til NTB. Lund leder seksjonen for organisert kriminalitet.

Hun og søstrene Christina og Pia jobber i butikken i Oslo sentrum som moren eier. Søstrene er tredje generasjon som jobber butikken som startet opp i 1954. Det store tyveriet har naturlig nok gjort inntrykk på hele familien. Ennå har de ikke oversikt over konsekvensene. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere