*Nettavisen* Nyheter.

Tyveriraid med handlevogn

GJORDE FUNN: Her, i Åsaveien, fant politiet en tom handlevogn. Foto: Atle Jørstad

Tyvene stjal fra bilene og puttet det de fant i vogna. Les politiloggen her.

11.11.08 08:46

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra nattens politilogg:

Tyveri med handlevogn
SORGENFRIGATA: kl. 04.15 ble det meldt om noen narkomane som drev et tyveriraid fra biler og puttet det de klarte å stjele i en handlevogn. Politiet kom over biler med knuste ruter og i området gikk en eller flere bilalarmer.

I Åsaveien ble det funnet en tom handlevogn, og i nærhet påtraff politiet en mann som hadde flere GPS-er i en koffert. Den 42 år gamle mannen erkjente på stedet og ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset. Han - eller flere - skal ha gjort innbrudd i flere biler i løpet av natten.

Kvinne funnet noe forkommen
ILA: Like før kl. 23.00 i går kveld ble det funnet en kvinne på en benk i Iladalen noe forkommen. Politiets melder fikk nesten ikke kontakt med henne, og da politiet kom, ble hun av politiet kjørt til legevakten. Kvinnens identitet var i morgentimene på det uvisse.

Brann i askebeger
ST. HANSHAUGEN: Straks før midnatt ble det meldt om en liten brann på en veranda i Bjerregaards gate. Brannen ble slukket av en beboer og det viste seg å være en ulmebrann i et askebeger. Brannvesenet var på stedet. Ingen skadet.

Krangel om beskyldninger om prostitusjon
OSLO SENTRUM: Kl. 00.23 kom det melding om en slåsskamp i krysset Karl Johans gate/Skippergata. Det var en 35 år gammel kvinne og en 42 år gammel mann som hadde røket i tottene på hverandre med bakgrunn i en krangel om prostitusjon. Politiet bortviste mannen fra stedet i 200 meter fram til i dag kl. 08.00.

Mann slått ned ved Saga kino
SENTRUM: Kl. 01.35 ble det meldt om at en mann var slått ned og lå på fortauet utenfor Saga kino. Det skulle formentlig være to gjerningsmenn til denne episoden. Den 43 år gamle fornærmede var bevisstløs og hadde fått et stort kutt over munnen. En ambulanse kjørte han til Ullevål universitetssykehus. Det finnes vitner til episoden og den skal dessuten finnes på et videoopptak. Politiet lette i natt etter gjerningsmennene, men fant ingen så langt.

Tyver gjemte seg i bod
FOSSUM: I natt kl. 01.50 kom politiet til et innbrudd på Fossum. Etter å ha lett litt fikk politiet kontroll på to personer som hadde gjemt seg i en bod. Den ene av de to - en 30-åring - var i besittelse av diverse bankkort tilhørende to kvinner, en mobil og en GPS. Politiet tok beslag i dette. Han ble bortvist fra stedet i 14 timer. Den andre mannen - 28 år - ble tatt med narkotika på seg, og ble derfor pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.