RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uavgjort for Qaka

Sist oppdatert:
- Det var en fartsfylt og litt røff kamp, sier landslagstreneren etter 0-0 mot Slovakia.

Kamer Qaka spilte hele kampen da Norges G17-landslag startet 2012-sesongen med å spille 0-0mot Slovakia på La Manga onsdag ettermiddag. Riki Alba spilte ikke.

- Det var en fartsfylt og litt røff kamp. Det var jevnt i spill og sjanser, så uavgjort var et greit resultat, sier G17-landslagstrener Bård Flovik til fotball.no.

- Jeg er fornøyd med at vi holdt nullen og at vi sto bra som lag. Det var litt ujevnt i prestasjonene, men dette var god læring og et fint utgangspunkt for det som skal skje videre.

- Det var gode initativ og bra pasningsspill til tider, selv om det er ting vi kan jobbe enda mer med. Det var mye positivt i dag, men også ting vi bør forbedre.

Fredag er Sverige motstander. Svenskene slo Tsjekkia 2-0 i går.

- Sverige virket gode, så det blir en fin utfordring for oss. Vi kommer nok til å bytte en del på laget til den kampen, slik at alle får prøve seg. Nå er vi glade for å være i gang og skal jobbe videre frem mot kampen på fredag, avslutter Bård Flovik.

Norge - Slovakia 0-0
La Manga - 248 tilskuere

Dommer: Glenn Nyberg, Sverige

Gule kort: Runar Hove, Norge. Michal Vodecky og Lubomir Satka, Slovakia

Norge (4-4-1-1): Pål Vestly Heigre - Dursa Mohammed, Runar Hove (Martin Nygaard 80.min), Marius Christopher Høibråten, Martin Lundal - Stefan Aase (Henrik Gulden 54.min), Kamer Qaka, Herman Stengel, Bård Finne (Robert Skårdal 73.min) - Peter Aase - Carl-Henrik Refvik (Jonas Heiland 54.min)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere