*Nettavisen* Nyheter.

Uavgjort for Qaka

- Det var en fartsfylt og litt røff kamp, sier landslagstreneren etter 0-0 mot Slovakia.

09.02.12 13:35

Kamer Qaka spilte hele kampen da Norges G17-landslag startet 2012-sesongen med å spille 0-0mot Slovakia på La Manga onsdag ettermiddag. Riki Alba spilte ikke.

- Det var en fartsfylt og litt røff kamp. Det var jevnt i spill og sjanser, så uavgjort var et greit resultat, sier G17-landslagstrener Bård Flovik til fotball.no.

- Jeg er fornøyd med at vi holdt nullen og at vi sto bra som lag. Det var litt ujevnt i prestasjonene, men dette var god læring og et fint utgangspunkt for det som skal skje videre.

- Det var gode initativ og bra pasningsspill til tider, selv om det er ting vi kan jobbe enda mer med. Det var mye positivt i dag, men også ting vi bør forbedre.

Fredag er Sverige motstander. Svenskene slo Tsjekkia 2-0 i går.

- Sverige virket gode, så det blir en fin utfordring for oss. Vi kommer nok til å bytte en del på laget til den kampen, slik at alle får prøve seg. Nå er vi glade for å være i gang og skal jobbe videre frem mot kampen på fredag, avslutter Bård Flovik.

Norge - Slovakia 0-0
La Manga - 248 tilskuere

Dommer: Glenn Nyberg, Sverige

Gule kort: Runar Hove, Norge. Michal Vodecky og Lubomir Satka, Slovakia

Norge (4-4-1-1): Pål Vestly Heigre - Dursa Mohammed, Runar Hove (Martin Nygaard 80.min), Marius Christopher Høibråten, Martin Lundal - Stefan Aase (Henrik Gulden 54.min), Kamer Qaka, Herman Stengel, Bård Finne (Robert Skårdal 73.min) - Peter Aase - Carl-Henrik Refvik (Jonas Heiland 54.min)

Annonsebilag