RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uavgjort for rekruttene

Vålerenga-rekruttene tok lørdag morgen imot Skeid-rekruttene til treningskamp inne i Vallhall.

Det var Skeid-rekruttene som åpnet best og skapte flere farlige sjanser de første 20 minuttene. Vålerenga-forsvaret slurvet seg ved et par anledninger inn i trøbbel og Skeid tok en fortjent ledelse etter snaue 35 minutters spill.

Etter scoringen kom VIF-rekruttene mer med i kampen, og etter 41 minutter var Shåresh Ahmadi nære ved å score men headingen hans gikk rett på Skeids målvakt.

Minuttet etter dro Håvard Nielsen seg lekkert fri på venstre kant og la inn til Shåresh Ahmadi som denne gang headet ballen forbi målvakten og i mål.

Rett før pause fikk VIF-rekruttene frispark på drøye 20 meter og skuddet til Håvard Nielsen gikk via muren, i stanga, og ut.

Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-1.

Åpnet friskt

I andre omgang åpnet VIF-rekruttene friskt og kom til flere gode avslutninger, Håvard Nielsen ble spilt igjennom Skeid forsvaret men uheldigvis avsluttet han rett på keeper.

Mot slutten av andre omgang hadde begge lag hvert sitt skudd i stengene, men ingen av lagene maktet å score dermed endte stillingen 1-1.

- Ujevne

- Første omgangen er vi veldig misfornøyde med alt, intensiteten, spillernes individuelle holdninger, og vi viser ikke den attityden vi hadde håpet på. Dette prøvde vi å stramme inn til pause og følte at dette ble litt bedre, forteller trener Aleksander Olsen.

- I andre omgangen syns jeg vi er mer tålmodige og pasningskvaliteten er bedre og i 15-20 minutter i andre omgang får vi til litt mer spill på inne på Skeids bane halvdel. De siste 20 minuttene faller vi litt tilbake, og mange av spillerne blir opptatt av å skulle avgjøre kampen selv, og det blir litt for mange touch og mye hawaii.

- Alt i alt er vi litt ujevne men vi tar med oss mange bilder på hvordan vi ønsker å fremstå, og scoringen til Shåresh og foranledningen til den er litt av det vi øver på trening, sette opp vinkler og angripe der det er rom, avslutter Olsen.

Vålerenga rek – Skeid rek 1-1 (1-1)
Vallhall Arena - 30 tilskuere

Mål: 0-1 Skeid rek (34), 1-1 Shåresh Ahmadi (42)

Gult kort Vålerenga: Fadi Aziz

Vålerengas lag: Gudmund Taksdal Kongshavn – Marcus Kveen, Lamin Bojang, Nikolai Næss (kpt.) (Victor Johansen inn 72), Fadi Aziz – Kamer Qaka, Andreas Lund – Etzaz Hussein (Ayala Leiva inn 31) – Riki Alba, Shåresh Ahmadi, Håvard Nielsen (Chuma Anene inn 63)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere