RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uavgjort i juniorderby

Sist oppdatert:
KRINGSJÅ (vif.no): Vålerengas juniorlag spilte torsdag kveld uavgjort 2-2 mot Lyn og er fortsatt ubeseiret i interkretsserien. Harmeet Singh og Glenn Roberts scoret for Vålerenga.

Vålerenga tok en tidlig ledelse i juniorenes byderby. Etter syv minutter fikk kaptein Glenn Roberts ballen til venstre for Lyns mål. Med to rødkledde hengende på skuldrene viste han styrke da han fikk sendt ballen tilbake til en umarkert Harmeet Singh som scoret sikkert fra elleve meter. Vålerenga fortsatte å produsere sjanser og styrte kampen frem til Lyns utlikning midtveis i omgangen. Utlikningen var av det enkle slaget. Magne Simonsen kopierte Allan Jepsens mål fra seniorenes derby og scoret direkte fra corner.

Vålerenga best
To minutter senere var det duket for nok et Lyn-mål. Alene med keeper sendte Endre Fotland Knutsen ballen i lengste hjørne og Lyn i ledelsen. Inspirert av scoringene tok Lyn over noe av initiativet og skapte tidvis problemer for Vålerengaforsvaret, men Vålerenga fortsatte å produsere sjanser og var totalt sett omgangens beste lag.
– Vi spiller en bra førsteomgang, men er ukonsentrerte i tre minutter hvor vi får to mål imot. Ellers synes jeg at vi styrer spillet, og har flere fine tilløp. Dessverre slipper vi inn to fryktelige mål, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no.

Mørk kveld
Andreomgang ble preget av at det var mørkt. Arrangøren manglet det nødvendige utstyret for å slå på flomlyset, i dette tilfellet visstnok en nøkkel, og spillerne hadde i perioder problemer med å se ballen. Da lyset kom på ti minutter før slutt, satt Vålerenga inn sluttspurten og fikk betalt da Glenn Roberts scoret et høyst fortjent utlikningsmål tre minutter før full tid.
– Jeg synes vi styrer andreomgang også, selv om forholdene er håpløse. Det er ikke verdige forhold. Det er vanskelig å spille skikkelig fotball når det er så mørkt. Når lyset omsider kom på, var kampen nesten ferdig. Men når vi til slutt får 2-2, så er vi noenlunde fornøyd med det og ser ingen gunn til å legge inn protest. Kampprogrammet vårt er tett nok som det er, forteller Holter.

God midtbane
G16-landslagspilleren Harmeet Singh imponerte igjen sentralt på midtbanen og var Vålerengas beste spiller.
– Harmeet var veldig god i dag og fremstår som vår beste. Resten av laget jobber og står på, og leverer gode prestasjoner, men den sentrale midtbanen med Harmeet Singh og Adnan Haidar var spesielt bra, særlig i førsteomgang, sier Holter.
Glenn Roberts var involvert i begge scoringene. Vålerengakapteinen gjorde forarbeidet til Harmeet Singhs ledermål og satt selv inn det viktige utlikningsmålet minutter før slutt da han dro seg gjennom Lynforsvaret og plasserte ballen i keepers lengste hjørne.
– Glenn viser at han har spesielle ferdigheter i forbindelse med scoringene, og er god i avgjørende situasjoner, men han kunne hatt enda flere mål om han hadde vært hundre prosent skjerpa hele tiden, avslutter Holter.


4. runde, Junior interkrets:
LYN/NTG – Vålerenga 2-2 (2-1)
Kringsjå kunstgress – 30 tilskuere
Mål: 0-1 Harmeet Singh (7), 1-1 Magne Simonsen (24), 2-1 Endre Fotland Knutsen (26), 2-2 Glenn Roberts (87)
Gult kort Vålerenga: Adam Larsen (62)
Vålerengas lag: Adam Larsen – Christian Svendby (Jonas Tekle fra 85), Morten Lie, Fredrik Thapper (Kristoffer Thuen fra 63), Joakim Bekken – Fredrik Carlsen (Mohammed Fellah fra 45), Harmeet Singh (Mathias Samuelsen fra 80), Adnan Haidar (Dennis Obeng fra 75), Kristian Brix (Bajram Ajeti fra 81) – Dan Alberto Fellus, Glenn Roberts.

Kampoppsett og tabell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere