*Nettavisen* Nyheter.

Uavgjort mot erkerivalen

Vålerengas juniorlag tok torsdag kveld turen til LSK-hallen hvor de møtte Lillestrøms juniorlag til kamp i Interkretsserien.

30.09.11 13:52

Vålerenga-juniorene trengte seier for å klatre helt opp i ryggen på serieleder Lillestrøm i Interkretsserien.

Sen utligning

Det var et Vålerenga-lag som virkelig ville vinne kampen og jobbet knallhardt gjennom hele første omgang. Etter ca 15 minutter var Vålerenga nære på å ta ledelsen da Jibril Bojang spilte vegg med Ghayas Zahid, og driblet seg inn i Lillestrøm-feltet og fikk av gårde et skudd, men avslutningen gikk via keeper og i stanga og ut.

Etter ca en halvtime kom Lillestrøm seg rundt på høyrekanten og fikk lagt inn, Lillestrøms spiss fikk noe billig heade ballen i mål fra kloss hold og til 1-0 ledelse.

Like før pause plukket Jibril Bojang opp en feilpasning fra Lillestrøm høyt i banen og satte full fart forover, Shåresh Ahmadi løp seg fri fra Lillestrøm-forsvaret og fikk ballen på et perfekt tidspunkt og kunne kaldt og enkelt trille ballen under Lillestrøms keeper og i mål.

Dermed gikk lagene til pause med 1-1.

Avgjørende cornere

Andre omgang startet friskt og begge lag hadde gode sjanser til å ta ledelsen. De rundt 70 fremmøtte tilskuerne måtte vente til det 69 minutt på omgangens første mål, en Lillestrøm corner endte i straffe da dommeren mente at det var holding i feltet. Straffen satte Lillestrøm spilleren i mål til 2-1 ledelse.

Etter ca 72 minutter slo Vålerenga tilbake, en corner endte i hendene på Lillestrøm-keeperen, men han glapp ballen og en våken Marcus Kveen satte inn 2-2 og løp opp på tribunen og feiret med gamletrener Raymond Mikkelsen.

Vålerenga presset på for å ta ledelsen men maktet ikke å overliste Lillestrøms keeper, dermed endte kampen 2-2.

- Bra match

- Jeg syns vi til tider spiller en veldig bra match, vi styrer spillet mye og har mye ball. Jeg ble litt overrasket over hvor ekstremt direkte Lillestrøm var i spillestilen, de spilte mye på å vinne dueller og gå i bakrom, det var litt overraskende at de spilte sånn på juniornivå faktisk, de skjønte vel det var deres eneste sjanse til å vinne kampen, de visste de møtte et bedre lag, forteller trener Per Inge Jacobsen.

- Vi viser spillemessig at vi gjør en veldig god kamp, og da blir det ikke så sårt å miste to poeng når vi spiller som vi gjør. Alle gutta var veldig gode i dag. Jeg syns det er litt synd vi ikke klarer å sette mer trykk på de på slutten, men vi fikk tre skader på slutten og vi ”byttet litt i hjel kampen”, men det er ikke innbytterene sin skyld, de gjorde sitt beste og kunne like gjerne satt en sjanse om den hadde kommet avslutter Jacobsen.

Grande til HMKG

Kampen var for øvrig Kristian Grande sin siste kamp i Vålerenga-trøya for denne gang, han har meldt overgang til Hans Majestets Kongens Garde hvor han skal avtjene førstegangstjeneste. Vålerenga takker Grande for hans innsats i Vålerenga.

Lillestrøm jr. – Vålerenga jr. 2-2 (1-1)
LSK-hallen, Interkretsserien, 29.09.11

Mål: 1-0 Lillestrøm (29), 1-1 Shåresh Ahmadi (45), 2-1 Lillestrøm (69), 2-2 Marcus Kveen (72)

Gule kort Vålerenga: Deniz Payasli, Jibril Bojang

Vålerengas lag: Jacob Faye – Ali Iqbal, Marcus Kveen, Victor Johansen, Deniz Payasli (Lars Vincent Andersen inn 58, Sondre Fagerli inn 86) – Andreas Lund (Amir Daush inn 82), Ahmed El-Amrani (kpt.) – Jibril Bojang, Ghayas Zahid, Monir Benmossa (Kristian Grande inn 76) – Shåresh Ahmadi

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag