RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uavgjort mot Portugal

Sist oppdatert:
Tre VIF-spillere på banen da U21-landslaget spilte 1-1 mot Portugal.

Harmeet Singh startet kampen og Stefan Strandberg og Amin Nouri kom inn som innbyttere i 1-1-kampen mot Portugal tirsdag.

- Vi er godt fornøyd med prestasjonen. Innsatsen, innstillingen og gjennomføringen av kampen var veldig bra. Med tanke på at vi er i februar og at Portugal er midt i sesongen, så var dette en meget sterk prestasjon, sier U21-landslagstrener Per Joar Hansen til fotball.no.

Skryt til Strandberg

Portugal tok ledelsen på overtid i førsteomgang, Norge utliknet tolv minutter etter pause da Marcus Pedersen snappet opp en keeperretur og satte ballen i nettet.

- Det var en kontring av godt norsk merke, og en fin scoring. Baklengsmålet var unødvendig av oss og noe vi må lære av, men utenom det så var den defensive strukturen veldig bra og midtstopperne Fredrik Semb og Simen Wangberg var gode. Det var også Stefan Strandberg da han kom inn, sier Hansen.

Kampfakta

Portugal - Norge 1-1 (1-0)
Riomaior, Portugal - 400 tilskuere

Dommer: Andrè Gralha, Portugal

Gule kort: Ingen

Mål: 1-0 Pele (45.min), 1-1 Marcus Pedersen (57.min)

Norge (4-4-1-1): Lars Cramer (Arild Østbø 46.min) - Vegar Eggen Hedenstad, Fredrik Semb Berge, Simen Wangberg (Stefan Strandberg 65.min), Joakim Våge Nilsen (Amin Nouri 84.min) - Flamur Kastrati (Jørgen Skjelvik 65.min), Abdissalam Ibrahim, Harmeet Singh, Muhammed Keita (Gjermund Åsen 76.min) - Torgeir Børven (Thomas Lehne Olsen 76.min) - Marcus Pedersen (Alexander Ruud Tveter 84.min).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere