Uavgjort mot Sola

Vålerenga skapte litt spenning i toppen av tabellen.

Vålerengas damelag spilte 1-1 borte mot bunnlaget Sola lørdag ettermiddag.

- Topp mot bunn i 1. divisjon. Slik var tabellstatus før lørdagens oppgjør i Stavanger (og slik er det fortsatt). Men da vi møttes på Gardermoen i 07-tiden, visste vi at det overhodet ikke var noen lett oppgave vi sto overfor. Sola kjemper med alt de har for å berge plassen. Det gjorde de også i denne kampen, skriver Vålerenga-trener Cecilie Berg-Hansen på vif-damefotball.no.

- Vi hadde lagt en kampplan litt utenom det vanlige. Rett og slett fordi det er svært krevende å spille pasningsorientert angrepsspill via midtbaneleddet på den våte, dels gjørmete, gressbanen på Sola stadion. Publikum fikk ikke servert champagnefotball, men hard jobbing fra begge lag. Vi forventet krig, og krig ble det. Jeg er godt fornøyd med måten jentene gjennomfører kampen på, selv om vi selvfølgelig hadde ønsket oss flere mål på de 14 målsjansene vi skaper.

- Selvsagt er vi ikke fornøyd med å ikke vinne kampen, men vi er svært fornøyd med arbeidsmoral og positiv lagånd gjennom hele kampen. Det er ikke lett å møte lag som slåss for sin kontrakt, spiller enkelt og defensivt, samtidig som de kriger og viser bra moral. Sola fikk også en tidlig scoring - et skudd som vår keeper vanligvis plukker enkelt. Videre taper vi poeng på egen udyktighet i avslutningene.

Les mer om kampen her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.