RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uavgjort mot Stabæk 2

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Vålerengas rekrutter spilte 2-2 på Voldsløkka fredag kveld, mot Stabæks rekrutter.

I en jevnspilt, men forholdsvis dårlig første omgang, var det Stabæk som tok ledelsen etter 12.minutter ved Andreas Strand. Han fikk stå rimelig umarkert i et sovende Vålerenga-forsvar og satt ballen i mål. Dette resultatet stod seg også til pause.

18 minutter ut i andre omgang kom innbytter Glenn Roberts seg fri på kanten og fikk lagt inn foran mål. Dan Fellus avsluttet, rett på keeper, og Mustafa Achrifi satt returen i mål. Kun to minutter senere var Stabæk igjen i ledelsen, etter scoring av Ola Kamara.

Vålerenga utlignet fem minutter før slutt. Glenn Roberts ble felt i feltet, og Dan Fellus var sikker fra straffemerket.

I banespillet var Vålerenga jevnt over det beste laget, men det stokket seg gjerne litt når man nærmet seg mål. Stabæk var mer rett på mål, og hadde noen flere store sjanser, men alt i alt var uavgjort et greit resultat.

Vålerenga II - Stabæk II 2-2 (0-1)
Voldsløkka Match

Mål: 0-1 Andreas Strand (12), 1-1 Mustafa Achrifi (63), 1-2 Ola Kamara (65), 2-2 Dan Fellus (85 str.)

Gule kort Vålerenga: Jørgen Horn

Vålerengas lag: Øyvind Bolthof - Mathias Samuelsen, André Muri, Jørgen Horn, Amin Nouri (Glenn Roberts inn 45) - Mustafa Achrifi, Jalal El-Gharbi (Adnan Haidar inn 35), Steinar Strømnes, Alexander Mathisen (Harmeet Singh) - Dan Fellus, Mohammed Fellah

Et mer utfyllende referat, reaksjoner og bilder fra kampen kommer utover kvelden.

Billetter:
Voksne: 50 kr.
Barn: 30 kr.
Medlemmer av Klanen med sesongkort på Ullevaal: Gratis

Tabellposisjon:
Vålerenga II: 8 (4-1-7)
Stabæk II: 7 (5-2-5)

Tre siste kamper:
Vålerenga II: 1-4 (Drøbak/Frogn b), 3-2 (Odd Grenland II h), 0-2 (Notooden b)
Stabæk II: 1-2 (Åmot h), 1-2 (Tollnes b), 1-3 (Sprint-Jeløy h)

Form hjemme/borte:
Vålerenga II hjemme: 2-1-3
Stabæk II borte: 2-1-3

Forrige runde endte med nederlag for begge andrelagene. Stabæk II tapte 3-1 hjemme mot Sprint-Jeløy, mens Vålerenga II måtte se seg slått 2-0 borte mot tabelltopp Notodden. Likevel var trener Andreas Holter rimelig fornøyd etter kampen.

– Jeg er selvfølgelig skuffa fordi vi tapte kampen, men er fornøyd med prestasjonen vi gjorde. Vi hadde mye bra spill og var klart best før pause. Vi hadde fortjent poeng, men Notodden var effektive og scoret mål. Det gjorde ikke vi.

Siste kamp før ferien
Kampen mot Stabæk II er den siste før serien tar sommerpause, og det er viktig å ta med seg poeng og en god følelse inn i ferien.

– Vi bør ha et poeng eller tre mot Stabæk. I og med at det ikke er A-kamp til helga, håper vi at vi får med noen seniorspillere også til den kampen. Stabæk er i samme situasjon som oss og trenger også poeng, så jeg regner med at de stiller et bra lag mot oss, sier Holter til vif.no.

Selv om rekruttene hadde ønsket seg bedre uttelling og poengfangst i vårsesongen, har matchingen i andredivisjon vært god læring for unggutta. Av de 35 spillerne som har vært på banen for Vålerenga II hittil i år, er 20 junior- eller guttespillere. Disse har tatt med seg verdifull erfaring som de har dratt nytte av i juniorserien og som vil gjøre dem bedre rustet til seniorspill til høsten. Med litt hjelp fra A-laget ligger forholdene til rette for en god høstsesong også for rekruttene.

Hardt straffet
– Vi har nok seks-syv poeng for lite, men det er ikke fordi vi har prestert veldig dårlig. Heller fordi vi blir straffet hardt for feil vi gjør når vi stiller med mange unge spillere. Men likevel har vi vist at vi kan spille jevnt med de fleste lagene i denne avdelingen med juniorlaget vårt. Jeg tror vi kommer til å få utbytte av den erfaringen unggutta har tilegnet seg utover høsten, forteller Holter.

Neste uke drar de beste juniorene til Jet-turneringa på Hamar, deretter venter en velfortjent pause i kampprogrammet frem til månedskifte juli/august.

Varierende resultater
Stabæks andrelag har sanket fire poeng mer enn Vålerenga II i vårsesongen, og har i likhet med hjemmelaget gitt mange unge spillere sjansen. Det har ført til varierende resultater og prestasjoner. Stabæk-rekruttene har slått topplagene Lørenskog og Drøbak/Frogn, men har i likhet med VIF II tapt mot mer beskjedent plasserte Åmot og Tollnes.

Spillere som startet i Vålerengas cupkamp mot Hønefoss onsdag og Stabæks seriekamp mot Molde forrige helg er ikke spilleberettiget til fredagens kamp.

Stabæk II
Trener: Pål Berg
Hjemmebane: Nadderud stadion
Hjemmeside: http://www.stabak.no/
Supportere: Stabæk Support
Lokalavis: Budstikka

Tabellplassering siste fem sesonger:
2001: 11 (2. div) 2002: 8 (2. div) 2003: 8 (2. div) 2004: 5 (2.div) 2005: 1 (3. div)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere