RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uforpliktende sommerflørt

Sist oppdatert:
- I Roma møtte jeg en italiener som var noe av det vakreste et øye kan se, forteller Laila.

(SIDE2): Jentepanelet består av de tidligere Idol-deltakerne Andrea og Maren, tidligere Top Model-deltaker Kristine og programleder for Interaktiv Frokost på TVNorge, Laila.

Denne uken diskuterer jentene temaet sommerflørt.

Les mer om panelet her

Hva er det beste ved en sommerflørt?

MAREN: - Du treffer så mange mennesker om sommeren, brune og flotte med sommerklær. Så det beste er jo stemningen, nydelig vær og at alle er i så godt humør. Treffer du en kjekkas da, så er jo dette bare kremen på kaka!

LAILA: - Det beste er jo helt klart alt det digge man kan gjøre om sommeren. Øl i parken, is på brygga. Ikke minst at man kan sprade rundt nesten naken uten å fryse. I like. Kan faktisk driste meg til å kline offentlig om sommeren! Det er noe jeg aldri ellers gjør- ikke siter meg på dette!

ANDREA: - Det som er bra med sommerflørten er at det er deilig vær, kan henge på stranda. Stemmningen blir mye mer koselig og alt er bare topp.

Hva er det verste ved en sommerflørt?

MAREN: - Når vedkommende mistolker signalene....

LAILA: - At den bare varer ut sommeren?

ANDREA: - Hvis det er en flørt fra utlandet må man jo si hadet og det er ikke gøy hvis man har fått følelser.

Er det mindre forpliktelser ved en sommerflørt enn ved en «vanlig» flørt?

MAREN: - Ja, egentlig. Om sommeren virker det til at folk tar generelt litt lettere på ting. Så kommer høsten og vinteren da mange sitter å depper over sommerens flørter, mens andre velger å leve på minnene til neste sommer!

LAILA: - En flørt er vel aldri spesielt forpliktende? Bryr meg mest om det som skjer når jeg og «sommerkjæresten» min er sammen. Hva han/hun eller jeg ellers måtte gjøre er ikke interessant. Krever ikke mer enn det jeg kan gi, all min oppmerksomhet når vi er sammen, men kun da...

ANDREA: - Hvis man er i utlandet så, da drar man jo allikevel...

Din beste sommerflørt-historie?

MAREN: - «He he», ja, hmmmmm....

LAILA: - Ble dumpet en fin sommerkveld av han som hadde vært typen min i ett par år (han var aldri en romantiker kan du si), og dro like greit på interrail med en venninne. I Roma møtte jeg en italiener som var noe av det vakreste et øye kan se. Mener det- perfekt. Han kunne ikke engelsk og jeg kunne ikke italiensk. Det var ikke noe hinder. Vi hadde 24 hyggelige timer sammen uten å kommunisere. Nei, ikke noen skitne tanker nå! Vi, ja, hva kan man si.. drakk øl i parken og spiste is på brygga... «hehe»

ANDREA: - «He He», det holder jeg for meg selv, men flott var det!

TIDLIGERE SAKER MED JENTEPANELET:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere