*Nettavisen* Nyheter.

Uimotståelig kvinne mistet jobben

Chicago (NTB-AFP): En tannlegeassistent i den amerikanske delstaten Iowa har mistet jobben fordi hun var så «uimotståelig» at hun truet sjefens ekteskap.

Tannlegeassistenten Melissa Nelson jobbet for tannlegen James Knight i ni år før Knight begynte å klage på effekten hun hadde på ham. Etter hvert ble forholdet så vanskelig at han sa henne opp.

Nelson er selv gift og har barn og ville ikke godta oppsigelsen som ble begrunnet med at hun var for fristende. Hun anmeldte tannlegen for diskriminering, men i forrige uke tapte hun saken i retten.

Under rettssaken fortalte Nelson at hun hadde sett på Knight som en farsfigur og en mann med integritet som behandlet henne med respekt. Men etter ni år begynte han å klage over at hun kledde seg på en måte som distraherte ham, og han ba henne blant annet om å ta på seg en frakk slik at han skulle slippe å se formene hennes.

Etter hvert skal de to å ha begynt å diskutere saken i tekstmeldinger, noe Knights kone oppdaget. Med støtte fra sin pastor ga tannlegen Nelson beskjed om at hun truet ekteskapet hans og at de ikke lenger burde jobbe sammen.

Knight skal senere ha fortalt Nelsons ektemann at hun ikke hadde gjort noe galt, men at han fryktet at han ville forsøke å innlede et forhold til henne hvis han ikke ga henne sparken. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.