RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ujevn Oslo Børs endte i pluss

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Etter en knallstart på året onsdag, var Oslo Børs både høyt og lavt torsdag før hovedindeksen endte på 455,26 poeng, en oppgang på 0,2 prosent.

Stigningen etter at amerikanerne reddet seg unna kanten ble dermed ikke langvarig. Lenge så det ut til at Oslo Børs skulle ende i minus i likhet med de toneangivende børsene ellers i Europa, men den siste timen steg hovedindeksen og havnet over nullen ti slutt.

Solenergiselskapet Rec ble suveren vinner blant de mest omsatte aksjene med en kursvekst på hele 8,8 prosent. Seadrill, som var det mest omsatte selskapet torsdag, kunne notere seg for en økning på 1 prosent.

DNB var uendret, og Statoil ble i praksis stående på stedet hvil, med en nedgang på skarve 0,07 prosent. TGS-Nopec og Subsea 7 hadde den dårligste dagen blant selskapene på topp-ti-listen og falt med henholdsvis 1,9 og 0,3 prosent.

Oljeprisen steg noe gjennom dagen, og torsdag ettermiddag kostet et fat nordsjøolje 112,29 dollar. Prisen på amerikansk lettolje var 93,04 dollar. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere