*Nettavisen* Nyheter.

UKEN nesten fullstending

Asian Dub Fondation, Petter, Datarock, The Cardigans og Ralph Myers. Det er noen av ingrediensene årets UKEN har å tilby på NHH.

UKEN har egentlig en 60 år gammel historie, men ikke sammenhengende. Den virkelige forløperen til UKEN 06 begynte i 1980, og siden har studentene ved Norges Handelshøyskole forsøkt å underholde Bergens befolkning.

Nesten klare
- Nei, vi er ikke ferdige med programmet ennå, vi jobber fortsatt med ett navn, røper medieansvarlig for UKEN, Adrian Geelmuyden, overfor iBergen.no

Så langt er programmet nesten spikret, og det er kun én dag det ikke er satt opp noen konserter.

- Kan du si noe om det navnet?
- Nei, svarer Adrian lurt.

Lokale, nasjonale og internasjonale

Klikk på bildet for å forstørre.

UKEN har hentet inn artister over hele fjøla. De bookingansvarlige har blant annet hentet inn flere lokale storheter, slik som Ralph Myers and the Jack Herren Band (spiller sammen rockerne i WE) og Datarock fra Askøy (har nettopp turnert Australia med stor suksess). Den gode gamle travhesten Jan Eggum avrunder hele festivalen.

Ellers er det verdt å få med seg andre store band, som svenske the Cardigans og engelske Asian Dub Foundation. Ræpperne Petter og Paperboys kommer sammen med Bergens ræpperne Tier'n og Lars.

For de som liker mykere musikk, byr programmet på et gjenforent Di Derre og Thomas Dybdahl sammen med Horntveth-brødrene fra Jaga Jazzist med sitt eminente band - The National Bank.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag