*Nettavisen* Nyheter.

Ukens anbefalte spill

Nytt eller gammelt er det samme for oss, det er kvalitet som gjelder. Dette spiller vi akkurat nå.

27.11.06 08:32

(Spillmagasinet): Gamere teppebombes med reklame og tilbud på spill hver eneste høst. Det er nå julegavene skal ønskes og handles inn, og det kan være vanskelig å skille kvalitet fra, ja, elendig skrap.

Spillmagasinet tar oppgaven med å spille de fleste av titlene som slippes, slik at du skal slippe å bruke tid og penger på søppel.

Hvilke spill anbefaler du? Legg inn forslag i kommentarfeltet i bunn av artikkelen.

Gears of War (Xbox 360)

Fra å ikke være så imponert over «Gears of War» (blasfemi!), er jeg nå oppslukt av blod, vold, gørr og daue locuster. Anbefales til alle over 18 år. - Lars.

Call of Duty 3 (Xbox 360)

Det er lekkert og skinner av Hollywood. Er du ikke lei av skytespill fra den 2. verdenskrig, får du mer enn nok valuta for pengene her. - Lars.

Ace Combat X: Skies of Deception (PSP)

Helt greit flyspill til PSP. Liker du «Ace Combat»-serien liker du dette også selv om spillet har en del forbedringspotensiale på en håndholdt konsoll. - Lars.

The Legend of Zelda: The Wind Waker (GC)

Jeg gleder meg som en unge til «Twiligt Princess» og for å gjøre ventetiden litt kortere har jeg begynt på nytt på «Wind Waker». Og det er minst like fantastisk nå som da. - Kristian.

Resident Evil 4 (GC)

«Resident Evil 4» er det beste spillet noensinne og dukker med jevne mellomrom opp i maskinen min. Det finnes ikke ord som kan beskrive dette, du må rett og slett spille det selv. - Kristian.

Marvel: Ultimate Alliance (Xbox 360)

På tredje rundet rundt spillet nå. Et utrolig spill for alle som elsker superhelter, men det må spilles på nettopp Xbox 360 for å få den riktige utnyttelsen av det. - Pål.

Guitar Hero II (PS2)

Hehehehehe. Det er egentlig ikke mer å si. Rock'n roll, baby! - Pål.

Football Manager 2007 (PC)

Har hatt spillet avinnstallert i to uker. Jeg håper fotballguden tilgir mine synder. Tilbake nå. - Pål.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.