*Nettavisen* Nyheter.

Ukens beste videoer

Sinte elefanter, gigantiske hvalhaier, sjokoladeundertøy og nakenstunt. Se høydepunkter fra ukens videoer.

Rakk du ikke å se videoklippene da du satt på jobb denne uken? Frykt ikke. Nettavisen gir her oversikten over de sprøeste og mest dramatiske videoene i uken som gikk.

Fantastisk dyrerike
På Sri Lanka klikket det for en av elefantene som skulle være med i en elefantpolokamp og det gikk hardt utover en minibuss og reklameskilt (se video). Og i USA fikk en bjørn store problemer etter å ha klatret opp i et tre midt i et boligfelt (se video).

Klikk på bildet for å forstørre.

I Japan skjer det mye sprøtt – særlig rundt våre venner i sjøen. Denne uken kunne publikum denne uken se det man antar er verdens største hvalhai, på over 14 meter (se video), mens man et annet sted på øya kunne se en delfin uten halefinne som fikk hjelp av Formel-1-teknologi til å svømme som før (se video).

Og for å avrunde turen i Japan i hvalens tegn – her kan du se videoen hvalfangstmotstanderne tok da de krasjet inn i en hvalfangstskute utenfor Japans kyst (se video).

Klikk på bildet for å forstørre.

Luftige videoklipp
I Australia havnet verdensmesteren i paragliding, Ewa Wisnierska i en kraftig storm og ble sugd 9000 meter opp i luften. Hun mistet bevisstheten, men klarte likevel å komme seg trygt tilbake på bakken (se video). En annen som ikke fikk en like myk landing var fallskjermhopperen Michael Holmes, som på mirakuløst vis overlevde da fallskjermen hans ikke åpnet seg (se video).

Klikk på bildet for å forstørre.

I Russland har noen samlet sammen opptak fra et beryktet veikryss som viser det ene krasjet etter det andre. Se klippet og flere galskapens veikryss her.

Videoklippet av Alex Da Rosa, den bolivianske fotballspilleren som ble sparket fra laget etter å ha møtt til pressekonferanse pip naken, må du ikke gå glipp av. Videoen var denne ukens desidert mest sette på Nettavisen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Hardført i Norge
I Norge havnet et annet dyr i vannet, nærmere bestemt en elgku som gikk gjennom isen. Passasjerene i en forbipasserende bil oppdaget kua og fikk reddet den i land (se video).

Et helt annet sted i Norge tok 5 år gamle Erik mikrofonen i egne hender da storebroren skulle gjøre et opptak. Det resulterte i den legendariske heavy metal-låta «Vi kan ikke susse» (se video).

Klikk på bildet for å forstørre.

Dersom du ikke har noe å gjøre på i helgen, anbefaler vi til slutt at du tar en titt på Morten Kjølberg, aka MacMorten, sin «oppfinnelse» for å få orden i klesskapene (se video). Lykke til med ryddingen!

PS! Hvis du vil utsette ryddingen litt, kan du jo alltid bruke tiden på se karnevalsdanserne i Brazil trene til den store paraden i helgen (se video)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.